CANADIER KLAR FOR FRISK ASKER!


Publisert: 17.05.2014
CANADIER KLAR FOR FRISK ASKER!

Canadieren Éric Castonguay har i dag signert en ett-års kontrakt med Frisk Asker.

Den 26 år gamle centerforwarden spilte forrige sesong i Missouri Maverics i CHL, men har erfaring fra Europa etter spill i den Franske ligaen hvor han var med å vinne en tittel begge sesongene han spilte der. Éric står også med 67 kamper i AHL, bla. gjorde han 8 poeng på 13 kamper for Bridgeport i 2011/12.
Hans 83 poeng (31 mål og 52 assist) forrige sesong sørget for at han var lagets nest beste poengplukker, og nummer seks totalt i hele CHL.


I Missouri var han lagkamerat med Henrik Ødegaard, og det er ingen tvil om at Henriks anbefalinger har veid tungt i prosessen. Castonguay beskrives som en skikkelig vinnerskalle, god på skøyter, gode playmaker egenskaper, og et meget godt skudd. Henrik var krystallklar på at man absolutt burde gjøre et forsøk på å hente Éric til Frisk, og klubben er naturligvis veldig fornøyd med at han valgte å takke ja til tilbudet om spill for oss.
 
Vi ønsker Éric hjertelig velkommen, og sportskomiteen kan samtidig informere klubbens tilhengere om at det er flere spillere av god kvalitet som vurderer tilbud fra klubben. Vi kommer tilbake så snart vi vet mer!
 
Éric sin statistikk finner du her.

NESTE KAMP

Frisk Asker VIF
Frisk Asker - VIF
Torsdag 18/02 kl. 18:30
Sted: Askerhallen
KJØP BILLETTER HER:

Dressmann

 

SpareBank1 Oslo Akershus Energima IKANO BANK 
Interkodex AS - Spesialister innen utvikling av internett- og webløsninger | E-Site - Profesjonelt verktøy for å bygge og publisere websider. © 2010 Frisk Asker. Design: Bolt Reklamebyrå AS