Ny spiller til Frisk


Publisert: 06.01.2013
Vi hilser den svenske senteren Johan Erkgärds velkommen tilbake!
Ny spiller til Frisk

Spilleren som  vi hadde håpet skulle være vår største poengplukker denne sesongen, Bryan Marshall har fått vært plaget av skader siden han kom til Asker, og har nå fått konstatert at skaden kommer til holde ham unna isen en lang stund, muligens ut sesongen.

Frisk Asker har derfor inngått en kortsiktig avtale med den svenske senteren Johan Erkgärds som kommer fra Sunes tidligere klubb Vita Hästen i svensk førstedivisjon. Johan er ikke ukjent med Frisk Asker, han spilte her i sesongen 09/10 hvor han noterte seg for 17 poeng på 22 kamper. Han ble nettopp frigitt fra sin kontrakt av personlige årsaker og ankommer Asker i dag. Planen er at han skal være spilleklar allerede til kampen mot Lillehammer på tirsdag.

Kampene kommer tett som hagl den neste uken, og siden vi møter lagene som også kjemper side om side med oss på tabellen, vil dette være en viktig kanskje avgjørende periode for om vi tar med oss noen fordeler inn i sluttspillet. Topp fire vil bety at en eventuell siste og avgjørende kamp i sluttspillseriene vil spilles på hjemmebane.

Det er mange hjemmekamper på rad fremover, og vi håper at alle ishockeyinteresserte i Asker og omegn kjenner sin besøkelsestid og støtter opp om laget og spillerne slik at vi kan nå vårt mål om sluttspill som en av fire på topp. Kommer vi dit har vi vist at vi kan slå alle, og det bør være duket for spennende hockey lenger utover våren enn på lenge i Askerhallen.

NESTE KAMP

Frisk Asker VIF
Frisk Asker - VIF
Torsdag 18/02 kl. 18:30
Sted: Askerhallen
KJØP BILLETTER HER:

Dressmann

 

SpareBank1 Oslo Akershus Energima IKANO BANK 
Interkodex AS - Spesialister innen utvikling av internett- og webløsninger | E-Site - Profesjonelt verktøy for å bygge og publisere websider. © 2010 Frisk Asker. Design: Bolt Reklamebyrå AS