Askerhallen

Global-Bygninger-Idrettsanlegg-AskerhallenIshallen er en standard ishockey-arena (30m x 60m) med is fra medio august til påske.

Garderober: 4 + trener-/dommergarderobe

Publikumstoaletter: 4

Handikaptoalett: Ja

Tilskuerkapasitet: 2400

Publikumsrekorden for seriekamper er 3 012, og ble satt under en festkamp arrangert av Norman Antivirus AS mot Vålerenga Ishockey 22. november 2007. Publikumsrekorden stammer fra femte og avgjørende finale i 2002 da 3200 benket seg i hallen og så Frisk vinne 1-0 over Storhamar.

Hvordan finne veien

Om en kommer med bil, tar en av fra motorveien til Asker, så følger en Riksvei 167 mot Heggedal. Ved første lyskryss følger en skiltet til Askerhallen, dvs ned mot venstre. En får så etter kort tid Askerhallen på høyre hånd. NB! Under byggeperioden av ny ishall vil det være begrenset med parkeringsmuligheter rundt hallen. Ny parkeringsplass er opparbeidet ved Brannstasjonen, som ligger til høyre ca 100 m etter første lyskryss. Det tar i underkant av 10 minutter å gå fra parkeringsplassen ned til Askerhallen.

Om en kommer med tog bør en forlate stasjonen inn mot Asker sentrum. En bør så holde stasjonsbygningen på høyre hånd og så gå opp de trappene gjennom et forretningsbygg, og følg veien til du passerer “7-11” på høyre hånd. Fortsett rett frem forbi 2 rundkjøringer (over motorveien) og frem til første lyskryss. Følg der skiltet til Askerhallen, dvs. ned mot venstre (kryss veien). Fortsett nedover Bleikerveien, og Askerhallen vil dukke opp på høyre side rett etter Bleiker Videregående Skole.