_MG_2610

ØREMERKEDE SESONGKORT

Som klubb ønsker Frisk Asker å ta et samfunnsansvar, og hver sesong har vi arrangementer som er ledd i dette arbeidet. Vi arrangerer den etter hvert så tradisjonelle “Bamsekampen”, har “Drømmedagen” for grupper med spesielle behov, og nå i sesongen 2018/2019 øker vi vårt lokale engasjement og øremerker sesongkort til veldedige organisasjoner og sosialt samfunnsansvar.

Har din organisasjon ønske om et sesongkort, eller kjenner dere noen bør søke, så ta kontakt med oss i dag!

Husk å begrunne i søknaden hvorfor nettopp din organisasjon fortjener et sesongkort eller to.

 

Send en søknad til mette.sorensen@friskasker.no innen 1. november (søknader behandles konfidensielt).

 

Setene er på Felt T i Askerhallen.

Salkart2018

BAMSEKAMPEN

I år spilles “BAMSEKAMPEN” søndag 25. november klokken 17.00 mot Manglerud Star. Våre offisielle samarbeidspartnere i år er Dressmann og Zuccarellostiftelsen, og formålet i år er “å få flest mulig barn og unge til å drive med fysisk aktivitet og idrett”.

 

Klubben vil etablere et “Bamsefond” som de innsamlede midlene vil gå til, i tillegg til en andel som går til Zuccarellostiftelsen. Fra Bamsefondet vil man kunne søke om midler, men klubben vil fortsatt ha fokus på “kreftsyke barn”. Vi kommer tilbake til hvordan man kan søke på midler.

 

Bamser vil bli solgt til en pris av 200.-, og beløpet går i sin helhet til ovennevnte.

 

Vi vil ha stand i Asker sentrum (Trekanten Senter / Asker Kulturhus) den 17. og 24. november hvor det blant annet vil være mulighet for å kjøpe bamser.

 

 

_MG_4344v1