15 mai NY 2-ÅRS KONTRAKT PÅ MIKKEL

SEIERgren Christiansen er med oss videre!

Vi kan idag meddele at vi har signert en ny to-års kontrakt med Mikkel Seiergren Christiansen.

 

SLO UT I FULL BLOMST I SLUTTSPILLET

Mikkel kom til oss fra Tønsberg foran sesongen 2016/2017, og har rukket å spille 179 kamper for klubben i løpet av de tre sesongene han har vært her. Han har utviklet seg bra på disse tre årene, og slo ut i full blomst i årets sluttspill. På 19 kamper gjorde han like godt syv mål og tre assist, og var en meget sterk bidragsyter til at NM gullet kom tilbake til Asker.

– Mikkel har tatt steg hele veien, og hvis man ser på hvordan vi beskrev han da han kom til klubben, så stemmer det virkelig med det vi har opplevd de siste sesongene. Folk la kanskje spesielt godt merke til det i sluttspillet. Mikkel er en vinnerskalle, og han utstråler følelser med det han driver med. Måten han feirer mål, rullegardinen som går ned, og tårene når han vinner! Slike spillere er utrolig viktig å ha med i krigen og vi er veldig fornøyd med at han har lyst til å være med på veien videre, sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomitéen.

 

Mikkel Christiansen jubler for vinnermålet i kamp 1 mot Vålerengen i årets semi-finaler. Foto: Finn Eriksen

Mikkel Christiansen jubler for vinnermålet i kamp 1 mot Vålerengen i årets semi-finaler.
Foto: Finn Eriksen

 

“DET ER HER JEG VIL VÆRE”

Mikkel selv er også fornøyd med å sette navnetrekket sitt på en ny 2-års avtale.

– Jeg er veldig glad for å fortsette i Frisk i to år til. Det er her jeg vil være framover og noe annet var ikke aktuelt. Jeg har blitt veldig glad i denne klubben, alle gutta og alle som jobber i og rundt klubben. Jeg gleder meg til ny sesong med blant annet CHL, og det skal bli kult å få kjenne litt på det nivået der.

 

Vi gleder oss til en ny sesong med nr 17 i Askerhallen.

 

Vi håper på mange jubelscener som denne i kommende sesonger! Foto: Finn Eriksen

Vi håper på mange jubelscener som denne i kommende sesonger!
Foto: Finn Eriksen

Kommentarer

kommentarer