02 okt – 250 KG LETTERE

Det begynte å gå på selvtilliten løs for hjemvendte Lystad Jacobsen når den ene store sjansen etter den andre ikke ble omsatt i mål, og da den endelig satt for 26-åringen var det veldig tydelig for alle hvor mye det målet betydde for Fredrik.

 

3v5a2796

En lettet Fredrik Lystad Jacobsen

 

– HAR GNAGD LITT

Fredrik Lystad JacobsenDu vet hva jeg skal spørre deg om nå?

“Første målet…. Hvor deilig det var?”, sier en veldig lettet Lystad Jacobsen i garderoben etter kampen.

Det ble sagt på tribunen at du så 20 kg lettere ut etter at du scoret?

“20 kg??? Jeg sa 250 kg da jeg kom på benken etter scoringen, så du kan trygt si at det var mye lettelse. Jeg må innrømme at det har gnagd litt, så nå kan jeg endelig slippe ned skuldrene litt på den fronten”.

Og selve kampen?

“Perfekt bortekamp? Vi gir dem ingenting gratis, og et stabilt styrespill de siste 10-15 minuttene hvor de egentlig skal komme frem og jage oss. Jeg synes ikke de kommer noen steder, og vi tenker bare på å vinne. Ingen som prøver seg offensivt og går seg bort i midtsonen, så dette vil jeg karakterisere som en lagseier.”

LES OGSÅ: – GUTTA VILLE VINNE!

Sier altså en svært lettet Fredrik etter kampen, for selv om det ikke betyr noe hvem som scorer – bare laget vinner – så var det nok greit at “apekatten” endelig var borte fra Fredriks skuldre, for nå tror vi han kan bli enda farligere i kampene som kommer!

Kommentarer

kommentarer