29 jun 3 ÅRS KONTRAKT FOR BACKTALENT

Vi har i dag signert en 3 års avtale med backtalentet Max Krogdahl.

 

Max har sine røtter i Holmen, og har derfra gått veien inn i Frisk-systemet og NTG, hvor han han ett år igjen av studiene.

 

SPENNENDE BACK-TALENT

3V5A8512– Max er en av de mest spennende backene på juniorsiden i Norge. Han er fysisk sterk og dyktig back med en moderne spillestil, sier Vidar Wold.

– Med sin høyde på 187 cm og 94 kilo evner han å holde på pucken i trengte situasjoner og kan også skape noe på egenhånd. Det finnes ikke mange backer i Norge som innehar de kvalitetene i den alderen, sier Vidar, som sitter i Sportskomiteen, og fortsetter:

– Han skal få lov til å dyrke sine gode egenskaper selv om han nå blir tatt inn i A-laget. Med litt tålmodighet med Max tror jeg vi har en potensiell stor back i Frisk om noen få år!

 

TATT UT PÅ U20-LANDSLAGET

Tross sin unge alder (fyller 18 år 21. oktober) har Max allerede rukket å spille to U18 VM for Norge, og er også tatt ut i U20 landslagets tropp som ble offentliggjort denne uken. Forrige sesong fikk Max notert tre kamper for A-laget, men fikk ikke mye spilletid. I år satser vår ny-signerte back på at det vil bli flere kamper OG mer spilletid på A-laget!

 

Med signeringen av unge Krogdahl fortsetter vi vår strategi med å satse på unge lokale talenter, og vi gleder oss til å se Max på isen til høsten!

 

Gratulerer med A-lags kontrakt, Max!

Kommentarer

kommentarer

Tags: