09 aug AABY MARINE – 34. ÅRET PÅ RAD!

Aaby Marine forlenger for 34. året på rad!  

Tekst: Thea Amanda / Foto: Fredrick Bråten Haugland

Aaby Marine er Norges største forhandler av sportscruisermerket Windy og en av våre lengst varende samarbeidspartnere. Aaby Marine, som ligger plassert på vakre Leangbukta Marina, tilbyr også andre merker som gjør de kvalifisert til å finne den båten som måtte passe ditt behov og ditt bruksområdet. Med fokus på kundetilfredshet og en forretningsfilosofi som sier at deres kunder er deres beste salgsargument, taler mye for at Aaby Marine er rett valg av forhandler når du skal sjøsette drømmen!

Aaby Marines daglig leder har en lang historie i denne klubben: Jørgen Haga var ikledd klubbens drakt fra 1980-1992 og spilte nesten 300 kamper for A-laget. Etter det har han vært en av de mest lojale og trofaste samarbeidspartnerne, både på senior og juniorsiden av Frisk Asker. For et lengre intervju med Jørgen, klikk deg inn HER.

Vi tok oss en prat med Jørgen i forbindelse med sesongstart og at de nok en gang, til vår store takknemlighet, har valgt å fornye samarbeidet med Frisk Asker.

 

AabyMarine17-2

Jørgen Haga

DRØMMER OM NY FINALE

Frisk Asker hadde en fantastisk avslutning på sesongen i fjor, hva tror du om årets lag?

I år så er vi i toppserien for 49ende året. Det er en stor prestasjon! Neste år er det 50 år i toppen. Hvis vi klarer å være blant de fire beste og semifinale så innfrir A-laget etter min mening. Men selvfølgelig drømmer jeg om en ny finale!

Hva tenker du om klubbens drift i dag?

Det som imponerer meg mest er det store engasjementet blant frivillige. Det er det som driver Frisk i dag. Ettersom jeg vet er det rundt 60-70 stykker som jobber ukentlig frivillig for Frisk Asker. Uten dem hadde ikke dette gått. Samtidig så ser jeg at styret jobber godt og vi har utrolige spennende tider foran oss, og nå kommer også den nye hallen i løpet av noen år.

Klubben har uten tvil en lys tid i vente. Klubben utvikler seg stadig og det er liten tvil om at det legges inn mye arbeid for å sikre en moderne klubb som drives etter dagens standard. For Jørgen Haga er det derimot også en større verdi bak engasjementet enn fremtiden. Når vi spør han om hvorfor engasjementet ble vedvarende etter han la skøytene på hylla, nøler ikke Haga et sekund:

Det var helt naturlig fordi klubben har gitt så mye til meg, at jeg føler at jeg skylder klubben mye. Så for meg handler det om å gi tilbake”.

 

SEMIFINALENE MOT SPARTA I 1986

Hvis du skal trekke frem dine beste minner fra Askerhallen, hva ville du trukket frem?

”Hvis jeg skal få trekke frem mine to beste minner er det  semifinalene på Jordal Amfi mot Sparta i 1986, det var den største opplevelsen som spiller. Også er det å følge Norway Supercup og se så mange barn og foreldre engasjert under en helg. Det er fremtiden!”

Jørgen Haga er en hyggelig og reflektert mann og det er nok en av grunnene til at de som kjenner hans person omtaler ham med varme. Gjennom årene har vi sett han sitte på omtrent samme plass, sesong etter sesong sammen med familien.  Vi spør Jørgen om hva hockey har betydd for familien.

For å si det sånn, jeg har tre barn. Sønnen min, Michael Haga spiller hockey og begge døtrene mine er samboere med A-lagsspillere på Frisk Asker. Hockey er vår store hobby!

Aaby Marine med Mr. Haga i spissen har uten tvil vært med på å realisere en klubb i toppsjiktet, en profesjonalisert klubb med fokus på de rette verdiene. Vi kan ikke annet enn å ”bøye oss i hatten” og takke Jørgen for at han ønsker å forlenge samarbeidet med Frisk Asker inn i sesongen 17/18 og håpe på at den kommende sesongen skal skape like mye vind i seilene som forrige sesong.

Kommentarer

kommentarer