11 mai “ÅKKEN ÅKKEN”

«Åkken Åkken»

MIKAEL DOKKEN!

Vi er veldig glade for å meddele at Mikael Dokken vender «hjem» fra utlendighet, og har signert en tre-års kontrakt med Frisk Asker.

Mikael kom til NTG og Frisk allerede som unggutt og debuterte på vårt A-lag allerede i 2009-2010 sesongen. Etter sin beste sesong i 2015-2016, med hele 31 poeng på 38 kamper gikk turen til Lørenskog, hvor han fikk deltatt i Champions League for første gang.  I sluttspillet ble det bråstopp i kvartfinalen, mens vi gikk hele veien til finalen. Etter halve sesongen året etter, ble han hentet til et gulljagende Storhamar. Her ble han som kjent Norgesmester, men fikk ikke veldig mye istid.

Denne sesongen startet også med Champions League spill, og avsluttet som kjent med sølvmedaljer i sluttspillet.

Nå er Mikael klar for Champions League for tredje sesongen på rad, med sin tredje norske klubb. En CHL veteran altså!

Mikael har allerede rukket å spille 495 kamper i GET-Ligaen.

«Vi er veldig glad for at Mikael kommer tilbake til Frisk. Han er en fin fyr både på og utenfor isen og vi fortsetter trenden med å få hjem «askergutter» som vi mener Mikael er, etter så mange år i klubben» sier Nicolay Sørensen i sportskomiteen.

«Som Nico sier, så er vi veldig glad for at Mikael har valgt å komme «hjem» igjen. Han er en spiller man kan bruke i alt fra en første til en fjerde rekke. Han kjøper rollen sin uansett. Personlig synes jeg han var en av Storhamars beste spillere i NM finalen, så det er veldig gledelig at han skal bli med oss i tre år og inn i en ny epoke i ny hall» avslutter Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

Vi gleder oss til å se Mikael i Frisk-drakt igjen, og ønsker han, Kim og Mik velkommen hjem!

Kommentarer

kommentarer