23 okt – ALT VAR BRA UTENOM RESULTATET

ASKERHALLEN: Slik oppsummerte Sune Bergman kampen etter at gutta nok en gang måtte gå av isen uten poeng mot Lørenskog. For etter en kamp hvor vi vinner skuddstatistikken 39-22, med flust av sjanser for gutta til å score, så ble det altså nok en gang tap mot gutta fra skauen. Det var utsolgt, og 2.800 tilskuere på tribunen, og de fikk i det minste se en god hockeykamp av gutta våre. Og vi håper og tror det ga mersmak for de av de fremmøtte som ikke har vært på kamp på en stund – eller aldri sett hockey live. Så var det bare seieren som manglet, eller som Sune sa det; – Alt var bra utenom resultatet.

3v5a5229

Utsolgt i Askerhallen i kveld. Bare Frisk-målene manglet.

 

IKKE LØRENSKOG-KOMPLEKS

At det skulle være noe Lørenskog-kompleks vil ikke vår bestemann, Anders Bastiansen, høre noe om.

“Det er ikke noe vi tenker på når vi er utpå der. I dag spiller vi en bra kamp, men vi er ikke effektive nok. Vi har sjanser nok til å avgjøre, og i dag var vi bedre enn Lørenskog. Det er et steg i riktig retning sammenlignet med siste kamp på Jordal, men du skal ikke være fornøyd når du taper. Men som sagt så synes jeg vi jobber bra og gjør en bra kamp”, sier Basse.

3v5a5276

Anders Bastiansen setter inn reduseringsmålet.

For med “normal uttelling” på 39 skudd så skal det være mer enn ett mål?

“Jeg skal ikke si noe, for jeg hadde masse sjanser til å score, men gjorde ikke det,” sier en selvkritisk Basse, som scoret vårt eneste mål i kveld. Men da ledet Lørenskog allerede 2-0 etter ett mål i hver av de to første periodene. Det første målet kom ved en tidligere Frisk-spiller, Alexander Larsson, mens det andre ble scoret av Lørenskogs beste poengplukker så langt, Jonas Djupvik Løvlie. Men til tross for massivt press, og spill fem mot tre i 1 minutt og 10 sekunder, greide vi altså ikke å overliste Jakaitis i Lørenskog-buret. 1-3 setter Lørenskog i åpent bur da det gjensto bare seks sekunder av kampen. Da hadde både Basse og Ryan Hayes hatt enorme sjanser som fort kunne gitt oss i det minste sudden.

De har en god keeper, og ser ut til å møte oss på den riktige måten?

3v5a5366

Tidligere Frisk-spiller, Mats Knutsen, delte ut bestemannsprisen til Anders Bastiansen.

“Tja, jeg vil vel ikke si det. For når vi kommer til såpass mange sjanser som vi gjør, så gjør de jo ikke alt riktig”, mener Basse, og sier at det er litt uflaks – og litt udyktighet – som gjør at vi ikke scorer mer.

“Det er litt udyktighet av oss. Vi skaper mye og bør sette flere av sjansene.”

Tirsdag er det tv-kamp, og det har heller ikke tradisjonelt vært noe positivt for oss?

“Heller ikke det tenker vi på når vi spiller. Hver kamp lever sitt eget liv, og i dag har vi ikke noe kompleks for at det var Lørenskog – vi klarer bare ikke å sette sjansene våre”, avslutter Basse.

 

 

Lørenskogs keeper var vanskelig å overliste i kveld

Lørenskogs keeper var vanskelig å overliste i kveld, og Patrick Ulriksen (#28) snøt gamle lagkamerater for alle poengene.

 

EN BRA MATCH AV OSS

“Tradisjonens makt er stor i ishockey”, sier Sune, og minnes første sesongens hans i Frisk Asker.

“Den første sesongen vant vi alle kampene mot dem, til tross for at vi ikke var gode i det hele tatt. Neste sesong vant vi ingen.”

“Vi gjør en j**lig bra match i dag, og det er bare målene som mangler. Så det var en veldig stor forskjell fra siste kamp på Jordal. Så det tar vi med oss videre.”

 

3v5a5334

Enn så lenge må Nick Pageau fortsatt se på lagkameratene fra tribuneplass.

 

FLERE BILDER FRA KAMPEN FINNES HER.

Neste kamp er altså tv-kamp fra CC-Arena på Hamar, og Sunes beskjed til gutta er:

“Spiller vi som vi gjorde i dag, så kommer vi til å vinne mange hockey-kamper fremover.”

 

Vi har ingen grunn til ikke å tro på Kung Sune, og ser frem til at han får rett allerede førstkommende tirsdag!

 

 

Kommentarer

kommentarer