20 jul NY AMERIKANSK CENTER KLAR!

Vi kan idag endelig bekrefte at vi har signert en amerikanske center!

Mario Lamoureux er 29 år og kommer fra Grand Forks, ND i USA, og var kaptein på University of North Dakota før han tok fatt på sin proffkarriere. University of ND er kanskje det college i USA som har fått frem flest NHL spillere, og vi kan nevne Jonathan Toews TJ Oshie som et par eksempler. Etter mange år i ECHL og AHL, dro Lamoureux til Esbjerg og Danmark før 15/16 sesongen. Her ble det hele 61 poeng på 45 kamper og en sesong som ble kronet med ett dansk mesterskap. Forrige sesong spilte han i Innsbruck i EBEL, og leverte hele 47 poeng på 54 kamper.

 

Foto: Ontario Reign

Foto: Ontario Reign

HARDTARBEIDENDE CENTER

“Vi har snakket med flere kontakter angående Mario, og det er alltid positivt når man får like tilbakemeldinger fra alle hold. Han er en hardtarbeidende center, som innehar gode offensive kvaliteter, men som også liker å spille litt fysisk.

“En ting som gikk igjen var at han spiller “større enn sin størrelse” og at han skaper sjanser ut fra hardt arbeid”, sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen. Den meriterte centeren var allerede på blokken til Frisk før han dro til Danmark, så en ukjent mann for klubben er det ikke.

“Vi vet også at Lørenskog var ute etter hans signatur, så at valget til slutt falt på Frisk Asker er vi veldig glad for” avslutter Patrick.

 

 

Mario Lamoureux Foto: photo-andersen.dk

Mario Lamoureux
Foto: photo-andersen.dk

Selv om det er sol og sommer som de fleste tenker på i disse dager, så regner vi med at mange synes dette var en god nyhet i sommersolen! Vi for vår del ønsker alle en fortsatt god sommer – og Mario hjertelig velkommen til Frisk Asker!

 

Mario Lameuroux statistikk på Eliteprospects.com

Kommentarer

kommentarer