21 jan ANGÅENDE SPLEIS-AKSJON

Vi har i dag fått en henvendelse fra en av våre supportere som ønsket å sette i gang en “Spleis-aksjon” med tanke på å hente inn en eventuell erstatter for Reid Petryk som er skadet. Klubben setter stor pris på engasjementet, og ønsker derfor å gå ut med hele svaret som ble gitt fra daglig leder, Nicolay Sørensen, til initiativtager.

 

Setter stor pris engasjementet deres. Pr nå vet vi ikke om Reid kommer tilbake eller ikke. Han skal opereres en av de første dagene. Vi må avvente utfallet av operasjonen før vi kan ta stilling om vi eventuelt skal hente en erstatning. Vi kan ikke komme i den situasjonen at vi har 7 utlendinger som gjør at vi må sette en på tribunen.

Klubben er ikke negative til en spleis, men vi  synes det blir feil at vi sier ja, når vi ikke er sikre på om vi kan bruke innsamlede penger til å hente en ny spiller, men dere står selvfølgelig fritt til å gjøre hva dere vil. 

Håper dette var et oppklarende svar. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.

 

Med vennlig hilsen 

Nicolay Sørensen
Daglig Leder/General Manager Frisk Asker Hockey 
90 52 03 08
nicolay.sorensen@friskasker.no

 

Vi håper på forståelse for klubbens holdning i denne saken, og at vi har alle med oss når vi ønsker Reid lykke til med operasjonen, og at han er tilbake på isen jo før jo heller!

 

Foto: Arno Hämäläinen

Foto: Arno Hämäläinen

 

Kommentarer

kommentarer