11 apr ÅRETS ROOKIE TIL FRISK

Vi kan idag meddele at vi har skrevet en såkalt 2+1 års kontrakt med forrige sesongs «Rookie of the year», Sebastian Johansen.

 

FORSTERKE OSS OFFENSIVT

Sebastian er 20 år og har spilt hele sin karriere i Lørenskog. Denne sesongen bar han gullhjelmen store deler av sesongen og ble den norske i laget med flest målpoeng og havnet kun to poeng bak poengkongen Marc Hagel.

– Sebastian er hentet inn for å forsterke oss enda mer offensivt. Han passer perfekt inn i Frisk Asker, da han er en spiller med mye fart og ikke minst er kreativ i det offensive spillet, sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

– Han var tatt ut i landslagstroppen til Petter Thoresen og spilte kamper mot Latvia forrige helg. At en ung og ambisiøs landslagsspiller velger Frisk Asker skal vi være veldig stolte av! avslutter Patrick.

 

Fra utdelingen av "Årets Rookie"-pris i fjor

Fra utdelingen av “Årets Rookie”-pris i fjor

 

HVORFOR FRISK?

Hvorfor valgte du egentlig Frisk Asker som din neste klubb, Sebastian?

– Jeg valgte Frisk Asker fordi det er en toppklubb som jeg har hørt mye positivt om. Har fått et veldig godt inntrykk av klubben som en helhet.

Hva ser du frem til og hva er målsetningene dine nå som du blir Frisk Asker spiller?

– Målsetting er jo selvfølgelig å vinne og å utvikle meg som ishockeyspiller. Ser frem til å komme inn i en ny gruppe og ny treningshverdag.

Kjenner du noen av gutta på laget fra før?

– Ja, kjenner noen av gutta, og så vet man jo sånn ca hvem de fleste er. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang og ser veldig frem til neste sesong, avslutter Sebastian.

 

Vi ser frem til å se Sebastian ikle seg drakt nr 47 neste sesong, ønsker han lykke til og velkommen til Frisk Asker.

 

 

SEBASTIAN JOHANSENS STATSTIKK

Kommentarer

kommentarer