30 des ÅRETS SISTE KAMP

Etter en svak kamp på Hamar fredag, er gutta klare til å vise seg frem fra en – mye – bedre side når Manglerud Star kommer til Askerhallen for å spille årets siste kamp før vi går inn i et nytt år. “Brødra” fra Manglerud tapte også sin kamp mot nabo Vålerengen fredag, og ligger nå på 8. plass med fire poeng opp til Stjernen. De har imidlertid 13 poeng ned til Ringerike, som de måtte ha straffer for å slå 18. desember, men vi tror nok at det blir sluttspill på MS i år. MS vant 4-1 borte mot Stjernen 8. desember, men har gått på to tap mot Lillehammer og nevnte Vålerengen i de to siste kampene.

 

COATTA BESTE POENGPLUKKER

Amerikanske Sam Coatta har plukket totalt 16 poeng for MS denne sesongen, med 9 mål og 7 assister. Mathias Trygg, som vi forstår er langtidsskadet, er nummer to med 13 poeng, mens en god gammel kjenning av oss, Mats Aleksander Henriksen, har 12 poeng (2 mål og 10 assister), samme som Evan Allen som har forlatt klubben til fordel for Kalmar HC (svensk 1. divisjon).

I mål finner vi Canadiske Kris Joyce eller Mikkel Wik. Joyce har en redningsprosent på 89,2%, mens Wik har 84,6 %.

Bonis scoret mot MS i borteoppgjøret

Bonis scoret mot MS i borteoppgjøret

BONIS TOPPER

Hos våre finner vi Kyle Bonis på toppen av poenglisten med sine 29 poeng (13 mål + 16 assist). Det er tre bedre enn evigunge Anders Bastiansen, mens Garret Thompson står med 24 poeng (7+17). Beste poengplukker blant backene våre er Sean McMonagle med 20 poeng (5+15).

Mats Frøshaug har 19 poeng, Endre Medby 18 poeng, Viktor Granholm 16 poeng, mens Patrick Bovim og Petter Kristiansen begge har 12 poeng.

Vår sisteskanse, Nicklas Dahlberg, måtte plukke ut fem pucker fra eget mål i fredagens oppgjør mot Storhamar, men kom likevel fra det med en redningsprosent på 88,4%. Totalt har Nicklas 89,8% denne sesongen, mens Ole Morten Furseth fortsatt står med 88,9%.

 

49ChristianKåsastul

– HOCKEY ER MORO, OG VI SKAL VINNE!

Det sa Christian Kåsastul til vår utsendte under lørdagens trening i Askerhallen, og gutta har tidligere vist at de kan spille underholdende hockey. Og hovedtrener Janna understreker at laget på ingen måte har tenkt å grave seg ned.

– Selv om vi tapte mot Storhamar så kan vi ikke grave oss ned. Man taper hockeykamper, sånn er det bare. Det kommer mange kamper fremover nå i januar, det er vel syv hjemmekamper i januar, så vi skal bare kline til, sier vår trener Janna Aasland.

Vi håper mange tar turen til Askerhallen i ettermiddag, for vi tror dette kan bli moro!

 

 

Kommentarer

kommentarer