20 jun ARKEL ER MED VIDERE!

Vår langvarige samarbeidspartner Arkel, skrev denne uken under på en ny avtale med klubben, og økte også sitt bidrag!

TROFAST STØTTESPILLER

Arkel har vært en trofast støttespiller til Frisk Asker i hele 14 år, og mange av dere har sikkert lagt merke til den glade gjengen som sitter oppe i sin egen VIP Losjeboks. Vi spurte daglig leder, Morten Sagen, om deres lidenskap til Frisk Asker:

«Vi er med som sponsor i Frisk på grunn av interessen for ishockey, kjærlighet til klubben som jeg har fulgt siden jeg var liten, samt at vi ønsker å profilere bedriften for andre lokale bedrifter og kunder», sier Morten.

Arkel2017

Fredrick Bråten Haugland sammen med Morten Sagen, Arkel

Morten og Arkel er ikke bare engasjert gjennom sitt engasjement i A-laget, men er også aktivt med i klubbens juniorarbeid.

Du har jo vært med i Frisk Asker nokså lenge Morten, og hva vil du si er forskjellene mellom Frisk Asker noen år tilbake, og det du opplever nå, og da tenker vi på begge avdelinger?

«Min sønn Erik begynte på hockeyskole som 4 åring og spiller nå på U14. Frisk er et flott idrettslag med mange ledere og trenere som jobber hardt for å skape et godt og utviklende ungdomsmiljø. Jeg mener at den viktigste jobben til idrettslaget er å få med så mange ungdommer som mulig så lenge som mulig, man vet aldri hvilke ishockeyspillere som tar steget inn på A-laget en dag. I barne- og ungdomsidretten måles suksess i hvor mange som møter til neste sesong».

Dere brenner ikke bare for det som er i klubben, men også for noe mer – fortell!
«Vi mangler nå bare jentehockey og kjelkehockey i klubben, og dette er viktig for mangfoldet og for å få flere folk interessert i ishockey. I Sverige er det sånn at for å få delta med lag i SHL må man ha jentesatsing i klubben – så dette er en liten utfordring til juniorstyret», poengterer Morten.

Arkel med vant-reklame i Askerhallen

Arkel med vant-reklame i Askerhallen

Hva tenker du om A-laget da?
«Når det gjelder A-laget så opplever vi at organisasjonen hele tiden utvikler seg og blir mer profesjonell, og spesielt markedsarbeidet og sponsornettverket har hatt en god utvikling og er på et historisk toppnivå. Men det er svært viktig at sponsornettverket, sammen med markedsavdelingen, sørger for økt omsetning for klubbens sponsorer fremover», sier Morten.

«Det er jo stort for oss som klubb å ha lojale og gode støttespillere, og Arkel er nettopp en slik aktør. Sikkerheten ved å ha gode partnere gjør at vi kan bygge et lag og en organisasjon inn mot fremtiden, og det er vil veldig takknemlige for», sier klubbens Markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

«Nå gjelder det bare å få frem budskapet til alle om at Arkel er bedriften alle skal kontakte når man har behov for elektrikertjenester», avslutter han.

Litt om Arkel

Arkel er en elektro entreprenør som holder til på Hvalstad i Asker som har 23 ansatte og vokser stadig. Arkel er medlem av elektrikerkjeden El-Proffen og utfører alle typer elektro og ekom installasjoner, alt fra mindre elektrikerjobber til større avanserte anlegg.

Arkel

Ta gjerne et titt på Arkel sine hjemmesider www.arkel.no for mer informasjon

Kontaktinformasjon:

Arkel Asker og Bærum AS, Ravnsborgveien 56, 1395 Hvalstad

Epost: ab@arkel.no                       Nett: asker.arkel.no

Telefon:     66 98 24 42   Vaktelefon   915 33 915
Kontaktpersoner:

Morten Sagen  Mobil: 458 31 934     Epost: morten.sagen@arkel.no

Velkommen til Arkel Asker og Bærum!

Kommentarer

kommentarer

Tags: