13 apr ARKEL FORLENGER

ARKEL – ALLTID Å REGNE MED

I sitt 15. år som sponsor til Frisk Asker signerte nylig daglig leder Morten Sagen i Hvalstad-bedriften Arkel Asker og Bærum, uten betenkningstid, like så godt en toårs-avtale med klubben.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Martin Conradsson

– Det var ganske enkelt. Vi ønsker at klubben skal ha den sikkerheten ved å vite hvem som er med i fremtiden, sier den meget engasjerte hockeyentusiastiske sjefen og daglige lederen i Arkel Asker og Bærum, Morten Sagen – selv med en aktiv sportsfortid fra friidrettsbanen.

– Men jeg elsker å gå på kamper i Askerhallen, smiler den trofaste støttespilleren til Frisk Asker som har sin egen VIP-losjeboks i hallen.

 

rp_Arkel-300x150.png

ARKEL ALLIANSEN

Arkel Asker og Bærum er en elektroentreprenør som holder til i Ravnsborgveien 56 på Hvalstad og som er en del av Arkel Alliansen AS. I tillegg til Asker og Bærum består alliansen av ytterligere tre selvstendige bedrifter i områdene Oslo, Romerike (kontor i Lillestrøm) og Innlandet (kontor i Brumunddal).

Totalt teller alliansen nærmere 80 ansatte og har en årlig omsetning på rundt 110 millioner kroner. Arkel tilbyr elektriske- og tekniske installasjoner og løsninger til både private hus/hjem og næringsbygg – alt fra mindre elektrikerjobber til større avanserte anlegg.

Alt i 2002 startet et beskjedent samarbeid mellom Arkel og Frisk Asker. Året etter fikk Arkel status som sponsor. På den tiden hadde firmaet også en Frisk-spiller/elektriker ansatt i sine rekker, Christian Johansen. Takket være en fleksibel arbeidsgiver kunne Christian kombinere jobb, trening og kamper på en god måte.

Endre Medby foran Arkels vant-reklame

Endre Medby foran Arkels vant-reklame

 

LEVENDE NETTVERK

Morten er imponert over hvordan klubben blir mer og mer profesjonell. Spesielt har markedsarbeidet og sponsornettverket hatt en god utvikling og er på et historisk toppnivå med for tiden hele 104 samarbeidspartnere.

VettreHotel2013

Fra et frokostmøte tilbake i 2013. I år har det vært rekordoppslutning rundt våre frokostmøter!

– På de første frokostmøtene for en del år siden var vi åtte deltagere, smiler han.

– Det er svært viktig at sponsornettverket sammen med markedsavdelingen i klubben, som siden i fjor er blitt utvidet med en person til, legger forholdene godt til rette med tanke på fremtiden og for økt omsetning, sier Morten.

– Selv har vi hatt en positiv effekt ved å være tilknyttet sponsornettverksmiljøet i klubben. Jeg er helt sikker på det selv om det kan vanskelig å måle det direkte i kroner og ører.

– Uansett et fantastisk, interessant og levende nettverk å være med i og som genererer omsetning, kanskje det beste innenfor idrett her i landet. Det handler om å ta tak i og bruke det aktivt, og da finnes det nesten ingen grenser. Jo flere sponsorer som bruker nettverket, jo mer dynamisk blir det blant oss brukere.

 

Jeg anbefaler andre bedrifter til å ha toppidrettsutøvere ansatt – Morten Sagen

 

HOLDER DØREN ÅPEN

Vi nevnte tidligere Frisk-back Christian Johansen og hans positive tilknytning til Hvalstad-bedriften. Men Arkel har hatt enda en Frisk-spiller på sin lønningsliste, Thomas Valkvæ Olsen, som i dag spiller i Sverige.

Thomas Valkvæ Olsen

Thomas Valkvæ Olsen

– En kjempefin type å ha både i egne rekker og i hockeyklubbens rekker. Jeg anbefaler andre bedrifter til å ha toppidrettsutøvere ansatt. De løfter firmaet nesten alene, sier Morten.

– Den dagen Thomas kommer tilbake til Frisk og Asker igjen, ja da står døren åpen for han, sier Morten Sagen – en mann med stor interesse og mye kjærlighet til Frisk Asker – en trofast støttespiller til en klubb han har fulgt siden han var en guttunge – en stolt leder som ønsker å profilere bedriften for andre lokale bedrifter og kunder gjennom Frisk Asker.

– Du vet aldri hvem som ser logoen din.

For mer informasjon om Arkel, se hjemmesiden:
www.arkel.no

Kommentarer

kommentarer

Tags: