_MG_6770

16 Feb AVKLEDD PÅ FURUSET

Gleden over nyheten at Victor Björkung har skrevet ny kontrakt med klubben, ble dessverre overskygget av nok et tap mot Vålerengen i Furuset Forum.

 

UTVISNING PÅ UTVISNING

To ganger måtte en Frisk-spiller sette seg i utvisningsboksen i løpet av første periode, men hjemmelaget greide ikke å overliste Nicklas Dahlberg i sitt overtallsspill. Tre ganger til måtte vi spille fire mot fem i løpet av de første fem minuttene av andre periode, men det var først i spill fem mot fem at kampens første mål skulle komme. Tilbakevendte Sørvik banker pucken forbi Nicklas, og da var det gått 28.49 av kampen. Først da kampen var halvspilt fikk vi en utvisning på en av hjemmelagets spillere, men stillingen var fortsatt 1-0 da lagene gikk til pause etter andre periode.

_MG_6743

TO KJAPPE I SEKKEN

Parhestene Lindström / Ahlholm hos hjemmelaget har bøttet inn poeng i år, og det er farlig å la de to få for mye plass foran vårt mål. I løpet av tredje periodes to første minutter skulle de igjen vise hvor giftige de er. Først setter nordmannen Lindström inn 2-0, og 33 sekunder senere er det Ahlholm som finner åpningen bak Dahlberg. Dermed ser kampen ut til å være avgjort med 3-0, og en snau periode igjen å spille, for vi klarer ikke å unngå utvisninger. Og med bare fire utespillere i store deler av kampen sier det seg selv at det er vanskelig å ta poeng – spesielt i Furuset Forum mot et Vålerengen som kjemper om seriemesterskapet.

Med 6.23 igjen å spille er Ahlholm igjen frempå og øker til 4-0, som er samme resultat som kampen endte i oktober i fjor. Mikkel Christiansen pådrar seg utvisning for slashing, og dermed må vi nok en gang sette på vårt “special team” som fikk mer enn nok spilletid denne kvelden. De klarer ikke å rydde opp foran Nicklas Dahlberg, og dermed kan hjemmelaget øke til 5-0 med 3.39 igjen på tavla. Viktor Granholm pynter litt på resultatet med 1.45 igjen å spille, og Victor Björkung reduserte til 5-2 noen sekunder senere etter assist fra Mats Frøshaug – men selv om under har skjedd før var det nok ingen som trodde på et i kveld. Kampen endte også 5-2.

_MG_6779

 

Dermed må vi reise fra Furuset Forum nok en gang uten poeng – og må skuffet innse at det ble en sesong da vi ikke greide å ta ett eneste poeng fra Vålerengen i serien.

Kommentarer

kommentarer