03 sep BACKE BYGGER OG BLIR NY SØLVPARTNER

I juni kunne vi endelig juble for at vi får ny arena, og at det er Backe Stor-Oslo som skal bygge storstuen. Ekstra gledelig er det derfor at vi nå kan offentliggjøre at Backe Stor-Oslo blir vår nye Sølvpartner i tiden fremover. Avtalen gjør at klubben nå retter et enda sterkere fokus frem mot ny arena, og samarbeidet er bare starten på fremtidens nye Frisk Asker.

– Dette er noe vi har ventet på i mange år, og nå er det endelig vedtatt at vi får vår nye storstue. At Backe Stor-Oslo også velger å inngå et samarbeid med Frisk Asker gjør oss ekstra stolte, sier klubbens Markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

– I tillegg til profilering i og utenfor arena, så er det viktig for oss å ha med Backe Stor-Oslo med i klubbens sterke B2B-nettverk, for dermed å kunne skape et enda bedre nettverk, sier prosjektleder Mette Sørensen i Markedsavdelingen.

3V5A7166

Kaia Conradi

Vi møter Adm. dir Arne Landmark og prosjektleder Kaia Conradi på klubbens Face Off på Asker Kulturhus, og de har følgende å si om avtalen.

– Det er stort for oss å kunne bygge Frisk Asker’s og Asker Kommunes nye storstue, og derfor var det også naturlig for oss å inngå et samarbeid med Frisk, sier Landmark.

– Vi har jo fulgt klubben den siste tiden, og har tett dialog, og nå som avtalen var signert var det enkelt å bli med som partner, forteller Conradi.

– Vi er en bedrift som har stort fokus på Østlandet og som ser muligheter i Frisk Asker. Det de har fått til gjennom å bygge sten på sten og utvikle, forvalte og forsterke sin organisasjon i alle ulike ledd, ser vi mange likheter til i vår egen organisasjon også, avslutter Landmark.

 

 

 

Backe-horisontal-positiv-rgb

 

Om bedriften
Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med ca.100 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er Backe Gruppen. De skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar seg oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor sitt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har solid erfaring innen totalentrepriser og har gjennomført mange av sine prosjekter som samspill eller «åpen bok». Backe Stor-Oslo AS er rigget for vekst med en forventet omsetning i 2019 på ca. 800 MNOK.

Selskapet er bygget rundt en flat struktur og stor grad av åpenhet, og de har arbeidet mye med å utvikle en prestasjonskultur basert på å «Ha det godt og gjøre det godt».

Kontaktperson for avtalen:
Arne Landmark, Adm.dir, Mobil: 406 08 715 E-post: arne.landmark@backe.no
Kaia Conradi, Prosjektleder Mobil: 980 72 248 E-post: kaia.conradi@backe.no

Kommentarer

kommentarer