09 nov BAMSEKAMPEN 2016

Søndag er det igjen klart for den tradisjonelle Bamsekampen hvor inntektene fra bamsesalget går til Støtteforeningen for Kreftrammede. I fjor samlet vi inn 100.000 under bamsekampen mot Stavanger Oilers som ble overrakt til Barneavdelingen på Vestre Viken. Vår første målscorer blir Mr Teddybear 2016, og i fjor var det Marshall Everson som fikk den æren da han scoret det første Frisk-målet.

3V5A2819

Marshall Everson sammen med Mette Sørensen fra SfK.

Vi har fått følgende hilsen fra fjorårets Mr Teddybear, Marshall Everson:

“Jeg ønsker hele laget lykke til med Bamsekampen og resten av sesongen! Det var en kjempefin erfaring å være en del av laget i fjor, og jeg håper at hele isen vil bli dekket av bamser i år!”

“Good Luck to Frisk Asker!”

Vi takker for hyggelig hilsen, og bringer den gladelig videre.

SfK OG SUPERSELMA

I samarbeid med Støtteforeningen for Kreftrammede – SuperSelma, arrangeres bamsekampen, en kamp som betyr så langt mye mer enn bare pucker i mål og poengutdeling etter 60 minutter. Bamsekampen handler om å samle inn penger og bamser, slik at vi kan glede og hjelpe barn som virkelig trenger det. Ønsker du å hjelpe disse barna, til å få en bedre behandling? Til å kunne sove i sine egne senger, på sitt eget rom isteden for på et sykehus? Så kjøp en bamse og støtt opp om den fantastiske jobben de gjør på våre sykehus!

3V5A4353Søndag 13. november klokken 17 droppes pucken for årets bamsekamp, men på lørdag mellom klokken 11 og 17, vil flere av våre spillere stå på Trekanten og selge bamser. Ved å betale 100 kroner kan du hjelpe barn som så sårt trenger det, og på kampdagen kan denne bamsen kastes på isen når Frisk scorer sitt første mål. Bamsene vil bli tatt med til barneavdelingen på Vestre Viken Sykehus i Drammen, hvor flere av våre spillere har planer om å gi barna en opplevelse de sent vil glemme. En ting er selve bamsen, noe godt å holde rundt, noe mykt å klemme på når kvalmen fra cellegiften brer seg i kroppen, eller når sykepleieren tar enda en blodprøve, men en annen ting er den ene dagen som skiller seg fra alle andre. Den dagen man sitte på fanget til hockeyspillerne, snakke med og leke med de. Hvor lek, morsomheter og en annerledes dag står i fokus. Den ene dagen de får besøk som skiller seg litt fra alle de andre besøkene. Den ene dagen å se litt ekstra frem til, og den ene dagen å minnes ekstra godt.

Så hjelp oss å hjelpe! Kjøp èn eller flere bamser – så sees vi på Trekanten på lørdag og i Askerhallen på søndag!

PS: Søndagens motstander er Stjernen Hockey.

 

 

Kommentarer

kommentarer