13 nov – BARE BEDRØVELIG

ASKERHALLEN: Noen sier at 3-1 ledelse i hockey er den “farligste” ledelsen, men vi kan etter kveldens kamp mot Stjernen informere dem om at 4-1 ledelse er enda “farligere”. For med bamseregn på isen etter drøyt halvspilt førsteperiode etter mål i undertall av selveste Kaptein Petter Kristiansen, og 2-0 i Power Play av Endre Medby noen minutter senere, så det veldig lyst ut for våre helter i kveld. Rett nok reduserte Stjernen før første pause, men Endre Medby og Mikkel Christiansen scoret hvert sitt Power Play mål i løpet av de fem første minuttene av midt-perioden og sørget dermed for den “farlige” 4-1 ledelsen.

 

3v5a6652

Endre Medby setter inn 2-0

 

FEM MINUTTER HJERNEBLØDNING

Like før halvspilt kamp kom nemlig det første av Stjernens reduseringsmål, og i løpet av fem minutter var det komplett “hjerneblødning” hos våre menn. To mål i samme bytt, og vips gikk gjestene fra Plankebyen fra 4-1 til 4-5. Samtlige rullgardiner gikk ned hos våre, og Stjernen fikk score på absolutt alt.

“Det var bare bedrøvelig”, sier Sune etter at tapet var et faktum. For selv om Ryan Hayes utlignet til 5-5 gikk det bare halvannet minutt før Stjernen igjen kunne score et relativt enkelt mål, og fire minutter senere fastsatte de resultatet til 5-7. For selv om Sune kunne fastslå at Power Play spillet endelig så ut til å sitte igjen, så var det defensive under enhver kritikk i siste halvdel av midtperioden. Det hjalp lite at Basse traff stolpe og tverrligger, og selv om fem mål burde holde til seier hjemme, så er syv mål i sekken ikke bra i det hele tatt. Og vikarierende back, Petter Kristiansen, innrømmer at det ikke var noe morsomt å være utpå isen på slutten.

“Har mest lyst til å grave meg ned nå”, innrømmer Petter Kristiansen etter kampslutt.

“Det var flaut å være utpå der på slutten.”

 

3v5a6446

3 år gamle Alexander Nori får hjelp av pappa til å foreta den symbolske droppen.

 

MR TEDDYBEAR 2016

3v5a6542

Mr Teddybear 2016

Rammen rundt kampen var satt med salg av bamser til inntekt for Støtteforeningen for Kreftrammede, og “NHL-dropp” av 3 år gamle Alexander Nori før kampstart hvor Alexander var så heldig å få gullhjelmen fra Stjernens Victor Backman. Så da Petter Kristiansen satte inn det første målet i undertall, regnet det bamser ut på isen. Selv om kapteinen vår synes det er en mager trøst at han ble Mr Teddybear 2016, så er han stolt over den innsatsen klubben gjør. Men selv han trodde ikke på forhånd at det skulle være han som ble Mr Teddybear i år.

“Nei, du hadde nok fått bra med penger om du hadde satset penger på at jeg skulle bli Mr Teddybear”, sier Petter. Men selv om det ble et begredelig resultat i kveld, ser Petter det positive i å støtte SfKs arbeide.

“Vi støtter en veldig god sak, og man er stolt og ydmyk over at man kan være med på en sånn god sak”.

Totalt ble det solgt hele 1600 bamser, noe som betyr at vi kan bidra med enda mer støtte til den flotte jobben SfK gjør!

 

TOGET GÅR!

Nå gjelder det at gutta bretter opp ermene og begynner å vinne kamper igjen. For nå hører vi fløyta på stasjonen som varsler at toget er i ferd med å forlate perrongen. Og det er heller ingen enkel oppgave som venter gutta på torsdag! Da kommer Stavanger Oilers på besøk til Askerhallen, og skal vi henge med i toppen så er det tre poeng som gjelder. For selv om også serielederen har gått på noen tap i det siste, både hjemme mot Storhamar og borte mot Lørenskog i går, så vil de nok være like revansjelystne som våre helter.

“Vi får deppe i kveld – så er det hardt arbeide igjen i morgen tidlig”, avslutter Sune.

Kommentarer

kommentarer