10 nov BASSE SCORET – OG NORGE VANT

Norges A-landslag deltar i 4-nasjoners turnering med Danmark, Korea og Østerrike i Innsbruck, og i den første kampen mot Østerrike måtte det sudden til for å avgjøre oppgjøret. Hjemmelaget hadde da tatt ledelsen 11.04 ut i første periode, og det skulle gå lang tid før Norge fant veien til mål. Da var det to av Norges mest profilerte spillere, vår egen Anders Bastiansen, assistert av Patrick Thoresen, som sto frem og sørget for utligningen. Snaue åtte minutter senere var det en annen profil, Mathis Olimb, som i overtall fikk overlistet den Østeriske keeperen. Robin Dahlstrøm pådrar seg så en – etter vår mening – svært billig utvisning, og i overtall greier hjemmelaget å utligne til 2-2.

Anders_BastiansenDrøye halvminuttet senere ser Konstantin Komarek ut til å være uheldig og får kølla opp i ansiktet til Aleksander Reichenberg, og pådrar seg med det 5+20. Vi får dermed spille 4 mot 3 i sudden, og igjen er det Mathis Olimb som er sist på pucken. Etter et lekkert tversover pass fra Patrick Thoresen banker Linköping-spilleren inn vinnermålet, og sørger for at Norge vinner sin første kamp i turneringen.

I den andre kampen vant Danmark 7-4 over Korea, og nettopp Danmark møter vi fredag kl 17.00. Turneringen avsluttes for Norges del med kamp mot Korea lørdag klokken 14.00.

I U18-turneringen tapte Norge 0-3 for Latvia, mens U16-landslaget tapte 5-3, også de mot Latvia. U20-landslaget med Max Krogdahl på plass, møter Slovakia i dag klokken 14.15.

Kommentarer

kommentarer