16 nov BEIER´N SIKRET SEIER´N

Med sin første GET-liga scoring sikret Erik Beier Jensen seieren mot Vålerengen hjemme i Askerhallen i dag, og ekstra krydder sørget Viktor Granholm for med sitt fjerde mål på de tre siste kampene. Seier 2-0 smakte ekstra godt på en lørdags ettermiddag!

4D946553-A9DD-4B77-833F-836AD2749434

Viktor Granholm med nok en scoring Foto: Henning Ekeli

 

– EKSTRA DEILIG

Som ekte Frisk Asker-gutt har Erik blitt flasket opp med viktigheten av å vinne kamper mot nettopp Vålerengen, og etter kampslutt var det ikke tvil hos 19-åringen: Dette smakte ekstra deilig!

– Det var deilig, i hvertfall mot Vålerenga. Det blir ikke bedre enn dette. Seier mot Vålerenga med mål – det blir ikke bedre enn dette, sier “Beier´n”.

– I dag var det en veldig bra laginnsats hvor det var få feil, og selv om de kom til flere avslutninger enn oss så tar Nicklas det som kommer.

Har du gitt beskjed til Reid at han bare kan ta det med ro?

– Nei, han ønsker jeg tilbake på is. Vi har bruk for han, og han spiller Power Play også, så han må vi ha tilbake så fort som mulig, sier Erik om medspilleren som måtte gå av med skade under Lillehammer-kampen.

Nå har laget tre seire på rad, og torsdag kommer Stjernen på besøk i Askerhallen. Den har Beier Jensen ikke tenkt å tape.

– Den har vi ikke tenkt å tape, nei!

3V5A0187

Janna tilbake i boksen fikk se laget slå Vålerengen 2-0 i kveld. Foto: Finn Eriksen

 

FUNNET TILBAKE TIL DEFENSIV TRYGGHET

En som var godt fornøyd med laginnsatsen var Nicklas Dahlberg, som kunne gå av isen uten baklengsmål.

– Det var utrolig deilig seier, og vi har spilt to bra matcher nå – eller tre med Grüner-kampen, men den er så lenge siden, smiler Dahlberg.

– De siste kampene har vi kommet tilbake til defensivt solid spill, og vi får satse på at vi fortsetter sånn også mot Stjernen, avslutter en fornøyd sisteskanse.

DFDB4726-67E7-498E-BEEA-E440FD4B49B3

Nicklas Dahlberg fikk god hjelp av blant andre Anders Bastiansen Foto: Henning Ekeli

Nicolay Andresen med nok en solid kamp i forsvar Foto: Henning Ekeli

Nicolay Andresen med nok en solid kamp i forsvar Foto: Henning Ekeli

 

Kommentarer

kommentarer