20180921_142235

01 Okt BELIGGENHET BOLIG SATSER PÅ FRISK ASKER FREM MOT NY ARENA

Det er med glede vi kan offentliggjøre at enda en ny Gullpartner har signert med klubben: Velkommen til Beliggenhet Bolig!

Vi tok en prat med Konserndirektør Michael Søndberg om avtalen og hvilke tanker deres selskap har i forbindelse med avtalen.

– Vi er lidenskapelige supportere, og har fulgt Frisk Asker fra tribuneplass på de kampene vi har hatt kapasitet til å delta på. Reisen som Frisk Asker har hatt, i kombinasjon med selskapets økte tilstedeværelse i Asker-regionen, gjorde at vi følte det var på tide å ta steget videre og gå “all-in” i Frisk Asker, sier konsernsjefen.

Prosessen rundt avtalen tok ikke lang tid?

-Nei, tvert imot. Vi ringte Frisk Asker på mandag, fikk et møte på torsdagen, og på fredagen var avtalen signert, sier Bente Søndberg.

– Vi syntes at det som ble forelagt oss av ideer og samarbeidsformer var så spennende og interessant, at det ikke var vanskelig for oss å ta en rask beslutning. Vi hadde egentlig tenkt å signere først den 26.september, men siden avtalen var så bra så ba vi om å få gjøre det denne uken i stedet, legger Bente Søndberg til.

– Nå får vi inn en spennende partner på eiendomssiden som vil forsterke kampopplevelsen, og det ser vi frem til, sier prosjektleder på Marked, Mette Sørensen.

Hva konkret vil vi som publikum oppleve av samarbeidet?
– Beliggenhet Bolig har kjøpt Kahoot-Quizen, så om noen kamper vil vi se en liten endring, samt at det vil bli litt mere stas å vinne quizen.

Spennende, men kan det være mer å hente her, Mette?
– Hehe, vi kan ikke avsløre alt, men at vi ser på muligheten for å kåre «The Ultimate Kahoot Champion» skal dere ikke se bort ifra, og da blir det en bra sluttpremie.

Så hvis du går glipp at noen kamper, så kan det blir skjebnesvangert da?
– Ja, det er helt korrekt, smiler Sørensen.

 

Beliggenhet Holding

Beliggenhet Holding

 

Klubbens markedssjef Fredrick Bråten Haugland velger å trekke frem selskapets vekstmuligheter i Asker, samt den spennende kombinasjonen ved at de ønsker holde et B2B-fokus og samtidig være god på dialogen med publikum som to viktige punkter i samarbeidet.

– At bedrifter velger Frisk Asker gjør oss ekstra stolte, og muligheten som avtalen gir oss skal vi være flinke til å forvalte, sier Markedssjefen.

 

Om Beliggenhet Holding (Gruppen)
Selskapet er en av Oslo’s største boligutvikler av småhus. Etter 15 års virksomhet har selskapet også utvidet sitt fokus mot boligutvikling i Asker og Bærum. Deres største nåværende boligprosjekt er i Åmotåsen i Heggedal, hvor så mye som 40 % av boligene er rettet mot førstegangskjøpere. I tillegg er selskapet involvert i andre spennende utviklingsprosjekter i Asker og Bærum.

Målsetning og Visjon:
Selskapets har som målsetning å være en markedsleder for bygging av familieboliger i Oslo- og Akershus regionen. Beliggenhet Gruppen ønsker å bli assosiert med kjernebegreper som kvalitet og profesjonalitet.

Besøksadresse
Sjølyst Plass 2, 3. etasje, 0278 Oslo
Telefon: 474 81 949
E-post: post@beliggenhetholding.no

Kontaktpersoner for avtalen:

Michael Søndberg 
Daglig leder / konserndirektør
Telefon +47 474 81 949
E-post: michael@beliggenhetholding.no
Bente Søndberg 
Regnskap / kontor / interiør 
Telefon +47 986 31 734
E-post: bente@beliggenhetholding.no

Kommentarer

kommentarer