24 apr BIG HORN FORLENGER!

I hjertet av Asker Sentrum, rett ved Kulturhuset, holder en av våre stolte sponsorer til.  En elegant og innbydende restaurant, hvor de ansatte møter deg med vennlige smil, og serverer fantastisk mat. Biff, annet kjøtt og fisk som smelter i munnen og tilbehør som komplimenterer hver eneste smaksopplevelse. Big Horn Steak House, en restaurant for deg og for meg. En restaurant perfekt for en hver anledning, familiebesøk, en vennemiddag, en date, eller for hva du måtte ønske.

Tekst/foto: Thea Amanda

BigHorn2Vi møter Virender Gill på Big Horn Steak House sine flotte lokaler i Asker Sentrum.

Hvordan ble dere i utgangspunktet med i sponsoratet til Frisk? 

”Det var Bjørn Erevik som kontaktet oss for mange år siden og spurte oss om vi ville være med. Da sa vi ja til det.  Jeg har vært med i flere år nå.”

Hvorfor har dere valgt å forlenge samarbeidet med Frisk? 

”Først og fremst har jeg hatt et ønske om å være med å sponse en lokalidrett. Ishockey er mest kjent i Asker. Jeg føler at i de siste årene har jeg vært mer delaktig. Dessuten er nettverket bra, en blir kjent med mange og får et godt forhold til folk i nettverket. Samtidig føler jeg det er riktig å gjøre.” 

Det finnes mange idrettsforeninger i og i nærheten av Asker, hvorfor akkurat Frisk? 

”Det er vel nesten ingen andre som har spurt oss. Asker fotball jr. har spurt en gang. Jeg følte at jeg bidro nok med å være en del av Frisk Asker Ishockey.”

Big Horn Asker er en flott restaurant, men kronen på verket må vel være den flotte dekorasjonen i Frisk Askers stolte farger. Virender forteller videre om at han ikke er ferdig med den helt enda, og gleder seg til å få opp ” Stolt sponsor av Frisk Asker Hockey”. Det gleder oss å se en stolt og engasjert sponsor!

Hvordan har dere opplevd samarbeidet så langt og hva har dere fått ut av det? 

”Samarbeidet synes jeg fungerer bra. Med god tro kan si at det kan bli enda bedre. Jeg prøver å benytte meg av så mange jeg kan i nettverkspoolen og håper at de i nettverket  benytter seg av oss. Vi har også arrangert sommerlunsj og julelunsj her i fjor. Det var veldig vellykket. Hvis vi skal dra nytte av nettverket, må vi benytte oss av hverandre.”

På dette spør vi Virender om noen av de sponsorpoolen benytter seg av hans flotte brede utvalg på matsiden.

”Ja, en del i nettverket bruker oss.” 

Vi er glade for at våre sponsorer og nettverkspartnere  ser hvilken ressurs som ligger i  en av de bedre sponsornettverkene i Norge.

Big HornPå hvilken måte ønsker dere å bli synlig i Askerhallen sesongen 16/17? 

”Vi er godt synlig i Askerhallen nå og vil være det også neste sesong.  Logoen vår er på vantet og har en god plassering. Vi er også sponsor av puckkonkurransen og deler bort et gavekort på hver hjemmekamp til den som får pucken nærmest midten.”  

Hvorfor skal Frisk sine supportere velge akkurat Big horn når de skal spise ute i Asker? 

”For det første, en solid kjede som har fokus på service og kvalitet. Det finnes ikke noe bedre alternativ til Biff i Asker. Alle sier vi har den beste billigenheten, samt at vi yter vårt beste for service og god mat. Et lokale som passer til alt, langbord, julebord. Vi kan tilby det meste.  Jeg tror at en av grunnene til at vi har holdt oss godt i 11 år er nettopp fokuset på service og kvalitet.”

Neste gang du skal spise en god middag, med dine nære, eller med en potensiell kjære, legg den til Big Horn Steak House Asker. Her legger kokkene og servitørene til rette for en god matopplevelse, og med en atmosfære som gjør det som skal til for å løfte opplevelsen enda ett hakk. Gjør som oss, nyt maten hos Big Horn Steak House Asker.

Kommentarer

kommentarer

Tags: