12 apr – BLE HELT MÅLLØS

De fleste har vel fått med seg at vi har en supersupporter i Bergen som heter Tobias, og det har også Roald Stene i SpareBank 1 Østlandet! For da Roald fikk høre om Tobias og hans brennende interesse for Frisk Asker, og så forslaget på Facebook om å gi sesongkort til Tobias, så svarte han følgende:

– For en supporter! Vi i SpareBank 1 Østlandet er takknemlig for det gode forslaget. Det er klart at Tobias og mamma Janet skal ha sesongkort!

Mamma Janet hadde planlagt tur også til Hamar på lørdag, men måtte gjøre om på planene og bestilte tur til Asker til mandagens kamp i stedet. Stor var derfor gleden da banken tok kontakt og kunne bekrefte at de var hjertelig velkommen til Mercedes-Benz VIP-loungen hvor de ville få både middag og drikke spandert av SpareBank 1 Østlandet på mandag. Ikke nok med det – hvis det skulle bli en kamp syv på onsdag, så er både Tobias og mamma Janet SpareBank 1 Østlandets gjester i CC Amfi.

Og om ikke det var nok, så trår altså SpareBank 1 Østlandet til og spanderer sesongkort på både Tobias og mamma neste sesong i Askerhallen!

 

Sparebank 1 blå

 

– BLE HELT MÅLLØS

Da Janet fikk beskjeden tidligere i dag og fortalte nyheten til Tobias, så ble han helt målløs.

– Tobias ble helt målløs da jeg fortalte han det. Han gleder seg til kampen på mandag, og har troen på at bøtta blir delt ut til Frisk Asker da, sier Janet Hansen Borchgrevink.

– Tusen takk fra oss i Bergen!

 

Det er vi som skal takke, Tobias og Janet! Vi setter umåtelig pris på å ha så dedikerte supportere fra andre deler av landet, og retter en stor takk til vår Hovedpartner SpareBank 1 Østlandet!

 

Se også video fra TV2:

https://www.facebook.com/125433129843/posts/10157116216309844?sfns=mo

 

 

 

Kommentarer

kommentarer