18 feb – BUNNSOLID

 

Det finnes ikke noe bedre enn å slå Vålerengen – og i kveld gjorde gutta nettopp det – igjen!

1.575 hadde tatt veien til Askerhallen for å overvære Askers Store Stolthet nedsable laget fra Oslo Øst. Etter å ha tatt skalpen deres tre ganger allerede denne sesongen, var det i dag duket for nummer fire. For selv om både Max Pettersson og Mathias Saksvik Baar måtte kaste inn håndkle på grunn av skade, kunne Sune stille med fire sterke rekker som allerede fra første dropp viste at de på ingen måte ville stå med lua i hånda. Gutta vant duellene, og pasningsspillet begynner virkelig å sitte.

VI HAR BASSE!

Vi har sagt det før, og gjentar det gjerne; Den mannen viser en enorm innsatsvilje, og viser i kamp etter kamp hva som bor i han – til tross for relativt voksen alder. I kveld var han igjen kampens store profil, og ga seg ikke før han hadde notert seg for ett mål og to assister. Fullt fortjent fikk han også vår bestemannspris – og gjør at vi bare kan glede oss til fortsettelsen. Eneste skåret i gleden var at han ikke greide å overliste Søberg da han fikk muligheten på straffe – men det har vi allerede glemt! For 1-0 assisterte han Thomas Valkvæ Olsen med en lekker flipp-pasning, og 2-0 kunne Victor Ahlström lekkert styre inn – på assist fra nettopp Bastiansen, og 3-0 kunne Anders selv banke inn etter assist fra begge tvillingene Ahlström.

SOLID FORSVAR – IGJEN

3V5A6948v2v2En som bare er snaut halvparten så gammel som Basse er 18 år gamle Christian Kåsastul. Men 18-åringen spiller med hjerte utenpå drakten, og smeller til i taklinger så Vålerengen-spillerne etterhvert ble i overkant grinete. Men det synes bare Skiens-gutten bare er moro.

– Veldig morsomt å slå dem igjen, sier en fornøyd Kåsa etter kampen.

Laget så Oilers – Vålerengen kampen som oppvarming til dagens kamp, uten at det var noe avskrekkende.

– Nei, absolutt ikke. Vi er mye bedre enn Vålerenga, og alle gutta hadde veldig lyst til å vinne i dag. Det gjorde vi, og fullt fortjent, synes jeg.

Det ble litt gruff etterhvert, og det så ut til at de ble litt sure?

– Det synes jeg bare er moro, smiler unge Kåsastul.

Seks på rad – laget er i flyten, og nå venter Lørenskog på lørdag.

– Ja, vi er inne i en god periode, så nå håper jeg at vi endelig klarer å slå dem, avslutter en fornøyd Kåsastul.

VERDT INNGANGSBILLETTEN ALENE

Kampen i dag ender 4-0, og (minst) ett av målene var verdt inngangsbilletten alene. Målscorer Connor Gaarder smiler når vi – uoffisielt – kårer scoringen hans til årets vakreste. (Se målet på TV2.no)

– He he, jeg setter pris på det, smiler Connor, som er rask til å skryte av backen Patrick Ulriksens pasning.

– Pat ga meg en flott pasning i “the prime spot”, og jeg visste at jeg måtte skyte høyt på keeperen. Jeg trener på det hele tiden, og i dag satt den, ler Connor.

Og du har vært her lenge nok til å vite at dette er en spesiell kamp å vinne for oss.

– Ja, seieren i dag kom på et perfekt tidspunkt. Når det er så tett på tabellen som det er nå, så var det perfekt å vinne 4-0 i dag, avslutter Connor.

3V5A8056

Dette skuddet gikk like utenfor – men på neste forsøk satt den!

Foto: Finn Eriksen

FORNØYD TRENERTEAM

Både Marius og Sune var godt fornøyd med både resultatet og gjennomføringen av kampen. Og den “farlige” 2-0 ledelsen ble aldri farlig på noen måte.

– Nei, i dag følte jeg at vi ikke så oss tilbake, og bare malte på, sier Marius Bjerke etter kampen.

– Det beste med det er at vi ser progresjonen med fire bare rekker, og det er uvant for oss å ha den bredden i troppen. Med Baar ute kom Granholm (bildet) inn, og den rekka produserte bra fremover i dag.

Viktor GranholmSå til tross for litt ujevnt nivå fra dommer-kvartetten, så greier gutta å holde fokus?

– Ja, vi i trener-teamet får ta selvkritikk, for det er vi som skal ta det. Men gutta er på, og greier å ro dette i land.

Men å slå laget fra Oslo Øst er det vel ikke mye som er bedre?

– En ting jeg har lært er aldri å avskrive Vålerenga, men det er ikke mye som er bedre enn å slå nettopp dem, fastslår assistenttrener Bjerke.

Og det kan vi bare si oss enige i!

Gjenopplev høydepunktene fra kampen her.

Lørdag venter Lørenskog på oss i Lørenskog Ishall. Dit regner vi med at mange fra Asker & omegn tar turen og gir sin støtte til gutta. Det fortjener de!

Kommentarer

kommentarer

Tags: