26 mai Canadier klar for klubben

Vi kan idag med glede meddele at vi har signert en ett-års kontrakt med Alex Lavoie.

Foto: KalPa Hockey

Lavoie var allerede i søkelyset til Frisk før han signerte i BIK Karlskoga for sesongen 2016/2017. Valget falt da på Allsvenskan.

I BIK ble han umiddelbart en hit, og han endte opp som nr to i poengligaen i hele Allsvenskan, kun slått av sin egen rekkekamerat Victor Ejdsell. Alex endte opp med 52 poeng på 51 kamper. Den tredje i denne rekka var  askergutten  Thomas Valkvæ Olsen.

Etter en suksessrik sesong gikk turen videre til KalPa i den finske toppligaen, før han returnerte til Allsvenskan og spill i Timrå.

Denne sesongen har han spilt i Innsbruck, med den tidligere Frisk-spilleren Mario Lamoureux.

PLAYMAKER
Lavoie kan spille både ving og center. Han er 26 år og kommer fra Québec i Canada.

«Vi er veldig glade for at det løste seg med Alex. Ønsket om å endelig få han hit var gjensidig, og han har faktisk feiret jul i Asker da han spilte i Karlskoga. Han og Thomas Valkvæ Olsen er gode venner, og det at han har vært i Asker før og kjenner mennesker som bor her, var nok til stor hjelp» sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen, før han fortsetter,

«Alex er en playmaker. Hans store styrke er spilleforståelsen hans og ikke minst i Power Play. Vi tror han kommer til å bli en hit i Frisk-drakten og alle rapportene vi har fått fra spillere som har spilt med og mot han tilsier at han kommer til å passe bra inn i Frisk og norsk hockey. Vi er veldig glade for at dette løste seg og at Alex skal spille her neste sesong»

Alex kommer til å ikle seg drakt nr 19 og ankommer Asker rett før gutta går på is.

Vi ønsker Alex Lavoie velkommen til Frisk og Asker, og gleder oss til å se han på is. I mellomtiden kan man se høydepunkter fra hans sesong i BIK Karlskoga:

Kommentarer

kommentarer

Tags: