27 mai NY CANADISK BACK SIGNERT!

Vi har gleden av å bekrefte at den 26 år gamle canadiske backen, Alex Wall, har signert en ett-års kontrakt med oss.

Wall er en 26 år gammel back fra Canada, og har gått gradene i den canadiske junior ligaen QJHML. Her ble han mester i 2009-2010, før han gikk videre til den canadiske college-ligaen CIS. Her ble han tatt ut på det canadiske universitetslandslaget som tok gull i 2014, og året etter ble han også mester med University of New Brunswick.

 

GODE TILBAKEMELDINGER

18741923_10155190893101397_2124556804_n“Alex var tidlig på blokka vår, da han tilsynelatende besitter kvaliteter vi ser etter i en import back. Han kan minne litt om Mike Matczak i stilen, da han er en veldig god skøyteløper og liker å følge med opp i den offensive sonen. Dette er en spiller både Sune og vi ønsket oss, og vi har kun fått gode tilbakemeldinger på han som spiller, og ikke minst person. Nick Pageau har spilt mot han i CIS, og var full av lovord om Wall. Forrige sesong gjorde han hele 44 poeng på 68 kamper som back, noe som vitner om at han er offensiv i spillestilen. Vi er veldig glad for at Alex Wall har signert med oss og gleder oss til å få han til Norge i August”, sier en smilende og fornøyd Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen.

“Vi er også i full gang med å kartlegge de offensive spillerene vi skal ha inn i laget, men vi vil prøve å være så sikre som mulig på valgene vi tar”, avslutter Patrick.

Statistikk fra Eliteprospects.

Intervju med Alex etter hans første kamper for Adirondack Thunder.

Vi ønsker Alex velkommen til Frisk Asker!

Kommentarer

kommentarer

Tags: