08 des CATO OG MAGNUS TILBAKE

Cato Cocozza og (høyst sannsynlig) Magnus Geheb er tilbake i kamp igjen sammen med en målfarlig lagkaptein Anders Bastiansen når Lørenskog venter borte på søndag.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Finn Eriksen

– Dette er kanon, smiler trener Sune Bergman.

 

Da vi snakker med Sune, har han ennå ikke fått tilbakemeldinger på hvordan det gikk med Magnus i torsdagens U20-kamp – hans første kamp etter armbruddet tidligere i høst. Han rakk bare tre kamper før han ble skadet, og spilte siste GET-liga kamp 17. september da vi vant 2-1 borte mot Vålerengen i Furuset Forum. Det ble imidlertid lite spilletid på unge Geheb, som var vår 13. løper den kampen.

 

MotStjernen

Fasit etter Stjernen-kampen for denne gjengen; 2 mål og 2 assist på Anders Bastiansen, 1 mål og 2 assist på TJ Foster, 2 assist på Garry Nunn og 1 assist på Oskar Nilsson.

 

FIRE REKKER

Sune fikk den bursdagsgaven han hadde ønsket seg, dog et par dager på overtid, i torsdagens 5-1 seier mot Stjernen.

Anders Bastiansen

Anders Bastiansen

– Ja, vi spilte bra og scoret fem mål – skjønt vi kunne ha fått uttelling på enda flere skudd om vi ikke hadde truffet stolpen.

Cato har nå sonet åtte kampers karantene og vil umiddelbart avlaste Anders i undertallsspillet. Hvordan Sune vil bruke både Cato og Magnus i det ordinære spillet, vil han bruke fredagens trening til å sondere.

– Men det skal bli godt endelig å spille med fire rekker igjen. I lengden blir det hardt med kun tre rekker.

At også Anders melder seg på scoringslisten (to mål og to assist torsdag), gleder treneren.

– Kult for en spiller som er mer en hardtarbeidende tilrettelegger.

 

Dette er kanon – Sune Bergman

 

MER KOMPLETT LØRENSKOG

Lørenskog tapte 3-4 etter sudden for Stavanger i torsdagens hjemmekamp.

– Laget er nå mer komplett enn da vi møtte Lørenskog sist med blant annet forsterkning fra svenske Allsvenskan, Maksims Ponomarenko (16 kamper for Timrå), og målskytteren James Sixsmith som er tilbake igjen fra skade, sier Sune.

Borte er imidlertid Mikael Dokken, som har gått fra Lørenskog til Storhamar, og Zach Hamill som torsdag ble klar for tsjekkiske HC Dukla Jihlava.

 

FØRST PAUSE – SÅ STORHAMAR

Sune må sannsynligvis vente enda noen dager før Vinny Saponari er tilbake i Frisk-drakten – og da blir det eventuelt til toppoppgjøret mot Storhamar 21. desember.

Etter søndagens kamp blir det opphold i Get-ligaen grunnet landslagsspill, og Sune lover å bruke denne godt. Juleferie blir det først fra 22. desember og kun frem til tredjedag jul med nye treninger, for allerede fjerde juledag (torsdag 28. desember) venter Vålerengen i et back-to-back oppgjør hvor vi først møter dem i Furuset Forum, og de kommer på besøk til Askerhallen lørdag 30. desember.

Men først ønsker vi Cato og Magnus velkommen tilbake i laget igjen og vi ønsker alle gutta lykke til mot Lørenskog søndag (kl. 17.00). Vi sees på Lørenskog?

Kommentarer

kommentarer