16 jun COOP EXTRA GÅR FOR GULL!

I dag kan vi offentliggjøre at Extra Morellveien øker sitt engasjement i klubben, og blir ny Gullpartner i Frisk Asker!

 

VÆRT MED  I MANGE ÅR

“Vi har vært med i mange år allerede, og med de gode store sportslige resultatene som klubben kan vise til de siste årene, og det meget profesjonelle arbeidet som gjøres på markedssiden, så var det helt naturlig for oss å være med videre og støtte klubben enda mer”, sier en entusiastisk kjøpmann i Extra Morellveien, Oddvar Lier.

Som langvarig partner har dere god kjennskap til klubben, fortell litt mer om det?

“Ja, vi har jo vært fast leverandør av varer til kioskene, og forrige sesong hadde vi et meget godt samarbeid med kaptein Petter Kristiansen som hadde ansvaret for alt innkjøp og logistikk tilknyttet til kioskene, og samarbeidet med Petter har fungert meget godt. I tillegg har vi jo hatt, og fremdeles har, ansatte og familie som jobber som frivillige i klubben”, sier Oddvar.

En som også er fornøyd er klubbens markedssjef som signerer den ene etter den andre sponsoren for tiden.

Fortell litt om avtalen med Extra, sett fra klubbens side.

“Som du sier så har Oddvar vært klubben i mange år, og vi er takknemlig for den lojale støtten han har vist oss. At vi har en lokal kjøpmann som støtter oss betyr mye for klubben, hvor jeg må fremheve samarbeidet vi har hatt rundt innkjøp til kiosk. At avtalen skulle forlenges er noe vi har snakket om en stund, og nå var tiden inne”, sier Fredrick Bråten Haugland. Han legger til at det er viktig at alle i og rundt klubben støtter opp om Extra og legger sin handletur dit, og ikke til konkurrentene.

“Det er sånn vi driver: vi skal skape forretning og handel for våre partnere. Derfor er det så viktig, uavhengig av om man er samarbeidspartner, tilskuer, frivillig eller annet tilknyttet klubben, at vi alle benytter seg av partneres tilbud. På denne måten kan vi vokse som klubb og skape enda mer glede på og utenfor isen”, avslutter markedssjefen.

Coop Extra logoLitt om Extra

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 97 samvirkelag i Norge. Coop har i dag nesten 1,5 millioner medlemmer/medeiere.

Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene. Coop Norge SA, stiftet 27. juni 1906, er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av samvirkelagene gjennom medlemskap. som andelslag har Coop Norge varierende medlemstall og varierende andelskapital.

Fellesorganisasjonen bygger sin virksomhet på samvirkeprinsippene. På samvirkelagenes vegne skal Coop Norge ivareta sentrale fellesoppgaver som innkjøp, vareforsyning og kjededrift slik at det dannes et grunnlag for god drift i lagene og konkurransekraft i markedet.
I Frisk Asker er det Coop Extra Morellveien som har tegnet avtalen med Frisk Asker, på vegne av Coop Extra.

Kontaktinformasjon:

Extra Morellveien, Morellveien 1, 1387 Asker

Telefon:  66 79 52 68                                         Epost:   morellveien.extra@coop.no

 

Kontaktpersoner:

Oddvar Lier

Mobil: 92214599

E-post: oddvar-lier@coop.no

Velkommen til Coop Extra Morellveien for en hyggelig handel!

Kommentarer

kommentarer