06 feb – DE VAR BEDRE ENN OSS

Det er en forkjølet Sune Bergman som må innse at det i dag ikke holdt for våre helter, for selv om vi ledet to ganger i kampen ble vi til slutt utklasset av Lillehammer i den viktige kampen om sølv- og bronsemedaljene.

 

Magnus_Geheb

Magnus Geheb

2 X GEHEB

Det var unge Geheb og hans rekkekamerater som var det eneste lyspunktet i kveld. Magnus var frempå to ganger i andre periode, og sørget for både 0-1 og 1-2.

– Det var bare èn rekke som fungerte i dag, og det var Cato, P og Geheb, sier Sune, og sier at det var alt for mange som ikke var på høyden i dag.

– De som skal være bra hos oss var ikke bra nok i dag, dessverre. Vi hang bra med i 10-12 minutter ut i andre periode, men pådrar oss noen utvisninger som gjør at vi må spille 3 mot 5. Vi rir av den, men så scorer de når vi er 4 mot 5.

 

Foto: Arild Åssveen / www.maxiprint.no

Foto: Arild Åssveen / www.maxiprint.no

MÅL ANNULLERT

På stillingen 3-2 til Lillehammer får vi også et mål annullert, noe Sune ikke helt forsto hvorfor.

– De dømmer ikke goalie interference, men annullerer likevel målet. Det hadde vært bra for oss å få utligningsmålet, men i stedet så går Lillehammer opp til 4-2. Da er kampen langt på vei kjørt, selv om vi absolutt ikke ga opp.

– Lillehammer har gode utlendinger, og de sto for fem av seks mål i dag, slår Sune fast.

Foto: Arild Åssveen / www.maxiprint.no

Foto: Arild Åssveen / www.maxiprint.no

 

OSKAR SKADET PÅ TRENING

En som var sårt savnet i dag, var “super-svensken” Oskar Nilsson. Han skadet seg på trening i går, og måtte stå over dagens kamp.

– Oskar har vært en av våre aller beste spillere, så det var absolutt et stort tap at han ikke kunne spille i dag, sier Sune om landsmannen Oskar Nilsson.

Nå venter det noen fridager for gutta, før det er tilbake til hardtrening mandag i neste uke. Da håper Sune å kunne låne inn to “junior 5-ere” og arrangere internkamp. Deretter venter Stjernen og Kongsvinger, og skal vi ha noen som helst sjanse på bronsen må begge kampene vinnes – samtidig som Lillehammer må tape sine to kamper mot Sparta og Storhamar.

– Så lenge det er en mulighet vil vi kjempe, sier Sune.

– Men da er det mange som må opp mange hakk i forhold til hva som ble vist i dag, slår han fast.

Det kan vi bare si oss enige i.

Målene fra dagens oppgjør (TV2.no)

Kommentarer

kommentarer