20 okt – DE VAR BEDRE ENN OSS

JORDAL AMFI: Det ble ikke den oppfølgeren til seieren mot Stjernen som vi hadde håpet på foran kveldens oppgjør, for selv om det startet bra med en tidlig ledelse etter scoring av Jonas Berglund, så ble fortsettelsen alt annet enn det vi håpet på.

– Vi starter bra, men så fikk vi 1-0 aldeles for lett virker det som, sier en skuffet Sune Bergman etter kampslutt.

– Det virket som om vi trodde at vi bare kunne rulle videre, men de kjempet oss ned rett og slett. Så i dag synes jeg de fortjente å vinne, selv om vi var nære på slutten. Som helhet var de bedre enn oss, så det er bare å gratulere.

 

TO KJAPPE YLVEN-MÅL

For det tok bare hjemmelaget halvannet minutt å utligne, og ytterligere tre minutter å ta ledelsen – begge ved Martin Laumann Ylven. Vertenes kaptein, Brede Csiszar, bød Anders Bastiansen opp til dans mot slutten av perioden, og begge måtte sette seg i 2+2 minutter. Andre periode ble relativt jevn, men slurv og feilpasninger – og ikke minst tap av dueller – ble gjennomgangsmelodien for vår del, og kun en ny “vals” mellom Mikkel Christiansen og Vålerengens Magnus Fischer, som begge fikk 5 min + video, var det som ble husket i den perioden. Det var sjanser begge veier, men som Sune beskrev det, så kjempet de oss rett og slett ned.

3v5a4770

Mikkel Christiansen og Magnus Fischer barket sammen og ble gitt 5+video av dagens dommere.

 

Når så hjemmelaget går opp til 3-1 etter drøye fem minutter av siste periode, så virket det ikke som om gutta helt hadde tro på at de kunne ta dette igjen. Ikke før det gjensto få minutter av kampen våknet de litt til liv, og da vi tar ut Nicklas Dahlberg etter at vertene pådrar seg en utvisning i sluttminuttet, så greier vi å redusere til 3-2 ved Ryan Hayes.

 

HATER Å TAPE PÅ JORDAL

Det ble ikke den returen til isen som Henrik Ødegaard hadde tenkt seg.

– Som alle som er fra Asker, så hater også jeg å tape på Jordal, sier Henrik, og klarer ikke å skjule skuffelsen over lagets og egen innsats i kveld.

– Det var en kjip måte vi tapte på også, hvor vi ble utkonkurrert i duellspillet. Vi vinner ikke når vi ikke vinner duellspillet, for vi skal være et hardtarbeidende lag – og det var vi ikke i dag. Vi fikk kanskje en for lett start, for man er vel vant til at det er Vålerenga som skal sette tempo i matchen. Vi kom ut ganske bra, men greide ikke å holde intensiteten oppe.

3v5a4789

Henrik var ikke helt fornøyd med egen innsats i kveld

Din egen innsats?

– Nei, det var ikke bra. Slurvete i noen situasjoner, og i pasningsspillet, og jeg vinner ikke så mange dueller som jeg mener at jeg skal, sier Henrik, som håper at han ikke startet for tidlig denne gangen.

– Jeg må vel være litt tålmodig, for jeg har jo hatt bare tre istreninger på fem uker, så får håpe det kommer seg etterhvert.

Søndag er det en litt spesiell kamp for deg hvor vi møter Lørenskog hjemme. Hva tenker du om det oppgjøret?

– Det blir spesielt, og jeg gleder meg til det. Håper det blir fullt hus ettersom det er gratis match, for vi trenger all den støtten vi kan få. Det er jo en veldig jevn liga i GET-ligaen i år, og jeg synes det er veldig mange bra lag i ligaen i år. Så her må vi kjempe i hver kamp for å henge med i toppen.

Og det sier Sune også når vi nevner søndagens kamp.

– Ja, det er godt at kampene kommer tett så vi har sjanse til å revansjere oss. Men da kan vi ikke spille som vi gjorde i dag!

 

HÅPER PÅ Å FYLLE ASKERHALLEN

Søndag er det altså gratis inngang i Askerhallen når gutta møter Lørenskog, et Lørenskog-lag som vant “bunn-oppgjøret” mot Storhamar 4-3 borte, og hvor canadieren Jason Krog scoret hat-trick. Så alt ligger til rette for en underholdende hockeykamp hvor våre gutter er innstilt på å få Frisk-toget tilbake på vinnersporet!

 

Kommentarer

kommentarer