15 feb DEADLINE DAY – GET LIGAEN

Ved midnatt går overgangsfristen ut for lagene i GET-Ligaen. Noen klubber har forsterket massivt før sluttspillet tar til, mens andre har sittet relativt stille i båten.

 

Tekst: Patrick Gandolfi Hellman

 

ENDRINGER I DE FLESTE LAGENE

Storhamar er vel kanskje de som har tømt lommeboken mest, da de har forsterket med hele fem spillere siden Patrick Thoresen sa «do svidaniya» og satte seg på flyet til St.Petersburg. Inn har Mikael Dokken, Phil Marinaccio, Josh Nicholls, Kenny Morrison og sist men ikke minst Jacob Berglund kommet.  Stavanger har fått inn fire mann i Phillippe Cornet, William Rapuzzi og de lokale heltene Mathias Trettenes og Johannes Johannesen, i det vi kan kalle en liten «rebuild» midtveis i sesongen. Brock Trotter forlot klubben uten å ha fått i orden arbeidstillatelsen. Det var varslet at laget skulle forsterkes ytterligere, så vi får følge med og se om det har ankommet ytterligere spisskompetanse og bredde i laget i løpet av morgendagen. Lillehammer har hentet inn en ny svensk keeper som lyder navnet Ludvig Engsund. Ellers har de samme tropp som de startet sesongen med.

get_ligaenVålerenga har fått inn den svenske forwarden Simon Matsson, og den norske landslagsbacken Stefan Espeland, som ble klar rett før avreise til Sør Korea. Manglerud Star gjorde et keeperbytte og hentet inn Kris Joyce, samt at nevøen til hockeylegenden Jeremy Roenick har ankommet garasjen. Hans navn er Chris Calnan og stakk av med bestemannspremien i Askerhallen ved sist møte. Sparta Sarpsborg har også vært over Svinesundsbrua for å handle spillere. Inn har svensken Ludwig Karlsson, nordmannen Tim-Robin Johnsgård og canadiske Kevin Sundher kommet. Det sies også at Greg Wolfe er tilbake på is, så Sparta stiller med en bred og tung spillerstall til sluttspillet.

Lørenskog har det skjedd lite siste månedene, etter at de gjorde sine overganger i løpet av mesteparten av høsten. Stjernen som er vår neste motstander har hentet inn det nord amerikanske angreps paret Josh Macdonald og Ben Murphy. Kongsvinger som er vår siste motstander, har hentet inn keeper-duoen Andrew Hare og Nesøya gutten Dennis Tschudi, samtidig som Kalvins Ozols og Ole Kerlef Nilsen pakket bagene og forlot Kongsvinger.

 

CHRISTIAN KÅSASTUL KLAR

For vår egen del, så har vi gleden av å fortelle at Christian Kåsastul er tilbake i Frisk drakten! Christian har vært i Frisk Asker siden junioralder og var en stor del av laget som tok seg til NM Finalen forrige sesong. Denne sesongen har han spilt i Allsvenskan for Sunes gamle klubb, Vita Hästen. Vi møter en smørblid Nicolay Sørensen som er lettet og glad over at overgangen gikk i boks.

Christian Kåsastul

Christian Kåsastul er tilbake i Frisk Asker

– Christian hadde ett sterkt ønske om å komme tilbake til Frisk, og når den muligheten byr seg, er ikke vi vonde å be! «Kåsa» har tatt ytterligere steg i Sverige og vil gi backrekken vår enda mer bredde og ikke minst fysikk.

– Vi er strålende fornøyd med å få en av våre «egne» hjem, til det som kan bli ett av de tøffeste sluttspillene i GET-Ligaen på mange mange år» avslutter Nicolay Sørensen.

Vi ønsker Christian velkommen tilbake til Frisk og ser frem til å se han på trening med resten av gutta på mandag.

Kommentarer

kommentarer