20 des – DESIDERT DÅRLIGSTE VI HAR GJORT

Det var Janna Aaslands dom etter at det vi ble knust 6-3 av Grüner torsdag kveld. Etter å ha ledet 1-0 etter de første 20 minuttene, og hatt grei kontroll på kampen, fulgte de dårligste 20 minuttene vi har sett denne sesongen. Hjemmelaget kom til hele 16 avslutninger, hvorav fire av dem fant veien forbi Nicklas Dahlberg. Og selv om vi kom tilbake og scoret to mål, svarte hjemmelaget med å øke til 5-3 – og til slutt 6-3 i åpent bur.

 

FØRSTE GET-MÅL

Med fem spillere ute fikk blant andre Fredrik Bjørndal sjansen, og 17-åringen kunne i sin tredje offisielle GET-liga kamp åpne målkontoen da han reduserte til 4-2. Han har 12 mål og 19 poeng på 20 kamper for U21-laget, og 11 poeng på 7 kamper for U18-laget, så vi tror nok at unge Bjørndal vil få flere sjanser på A-laget i tiden som kommer. Vi gratulerer Fredrik.

 

Nå gjelder det for gutta å brette opp ermene og vise Asker-publikummet at de kan bedre. Første sjanse er hjemme mot Lillehammer lørdag – og vi håper mange tar veien og viser sin støtte nå som det lugger litt på isen for gutta!

Kommentarer

kommentarer