nytt_fra_marked

10 mai NYE NETTVERKSPARTNERE

DESTINASJON VOLLEN

Marked har signert nye Nettverkspartnere, og først ut er Elisabeth, Eivind og Morten i Destinasjon Vollen som har signert en samarbeidsavtale med Frisk Asker.

Mange av dere som besøkte Askerhallen under sluttspillet hadde muligheter til å vinne billetter til både VAMP- og DDE-konserter: alt sammen foregår i Vollen til sommeren og billettene var en gave fra vår nye partner, Destinasjon Vollen.

«Sammen med Frisk Asker ønsket vi å gi noe ekstra tilbake til publikum, og da var sluttspillet og Frisk Asker sin solide innsats i NM noe vi ønsket å ta tak i», forteller daglig leder Elisabeth Takle Bye.

Destinasjonvollen

«Vi har jo hørt mye om klubben og hvordan de jobber, og spesielt interessant var det å høre styreleder Øystein Hærem og markedssjef Fredrick Bråten Haugland presentere klubbens planer om Verdens Beste Møteplass på Næringslivsdagen i regi av Asker Næringsråd”, sier Morten Gjeruldsen.

«Det å kunne være med på å bygge en enda bedre møteplass er noe vi synes virker særdeles spennende, så vi bare måtte bli med på dette vinnerlaget», tilfører en entusiastisk Eivind Nicander.

Destinasjon Vollen logo«Det er viktig for klubben å være godt synlig lokalt, og med samarbeidet med Destinasjon Vollen får vi enda en ny partner som vi kan bygge en større plattform rundt», sier en fornøyd markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

Destinasjon Vollen tilrettelegger og lager rammer til events, møter og konferanser, med Vollen som ramme, både med kystlinjen og de ulike møteromsfasilitene som selskapet disponerer. Selskapet skal være kreative, kostnadsbevisste og støttende for sine oppdragsgivere. Av aktuelle arrangementer som Destinasjon Vollen har ansvaret for er: Asker Kulturfestival, Sjømatfestivalen, Sommerleir for barn, og diverse tøffe konsert-opplevelser. Les mer om Destinasjon Vollen på: www.destinasjonvollen.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale på epost eller telefon. Elisabeth Takle Bye treffer dere på mobil: 901 49 201eller epost: post@destinasjonvollen.no

 

ARPI GROUP

ARPI Group er også ny nettverkspartner i Frisk Asker. ARPI Group består av selskapene ARPI AS, ARPI Industribemanning AS, ARPI Aviation AS og ARPI Regnskap og Rådgivning AS. ARPI er en norsk leverandør av ulike outsourcings-tjenester som ble etablert i 1999. Selskapsgruppen fokuserer blant annet på midlertidige eller permanente bemannings- og rekrutteringsløsninger og deres kontor ligger i Norge (Oslo og Sandvika), i Sverige (Stockholm) og i Polen (Warszawa).

«Vi har søkt etter et nettverk som kan gi oss et større fotfeste i denne regionen, og da var valget enkelt når Frisk Asker kontaktet oss», sier daglig leder Vaar Havnelid.

«Vi tror at vi sammen med partnerne til Frisk Asker kan utgjøre en forskjell og det at klubben presterer så bra på isen er jo bare helt fantastisk. Jeg var selv tilstede under sluttspillet og er imponert over det laget presterte», avslutter Vaar.

ArpiGroup

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er meget fornøyd med avtalen som ble skrevet under i VIP-lokalene i Askerhallen.

«Vi er stolte over at ARPI velger oss, og ikke minst at de ser verdien i et godt samarbeid med klubben. Dette er noe vi skal ta vare på og la flere få en gode av», avslutter en smilende markedssjefen.

ARPI_GROUPARPI Group formidler medarbeidere til vikariater og faste stilinger innen de fleste fagområder og bransjer. Deres oppgave er å finne de best kvalifiserte og riktige kandidatene til sine oppdragsgivere. Ved innleie har ARPI 100% arbeidsgiveransvar. Et samarbeid med ARPI sikrer deg at oppbemanning og rekrutteringsprosesser blir så enkle og kostnadseffektive som mulig. I tillegg kan ARPI bistå sine kunder med regnskap og økonomisk/juridisk rådgivning.

Selskapet har følgende verdier: Ansvarsbevisste, Raske, Pålitelige og Inkluderende.

Ta gjerne kontakt med Vaar Havnelid for en uforpliktende samtale på epost: vaar@arpi.com eller telefon: 996 92 608.

ARPI holder til i Rådmann Halmrastsvei 12 i Sandvika og i Øvre Slottsgate 14 i Oslo.

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer