14 aug DET ER AV SINE EGNE…..

Det ble tap for et ungt Frisk-mannskap i dagens treningskamp mot Lørenskog, og til slutt sto det 1-5 på tavla hvorav tre av Lørenskogs mål ble scoret av tidligere Frisk-spillere. Ulriksen – som “aldri” scorer – satte inn to mål og hadde en assist, mens Dokken avgjorde sluttresultatet da han satte inn 1-5 målet.

– Det var jo for jævlig, sier Bergman med et skjevt smil da vi nevner at Ulriksen og Dokken var målscorerne.

– Men dem har vel gjort sitt nå….

Vårt mål ble scoret av Oskar Nilsson – uten assist.

 

– BLE HAKKETE SOM F….

Oskar Nilsson scoret vårt mål

Oskar Nilsson scoret vårt mål

Det var en litt småskuffet Sune Bergman vi møtte etter kampen, og som ikke var spesielt fornøyd med at gutta pådro seg så mange utvisninger som de gjorde.

– Vi kom tidlig under 3-0, og det ødela mye for oss. Det er vanskelig å jobbe oss opp etter å ha kommet under så tidlig, spesielt når vi har et så ungt lag som vi stilte med i dag. Og så pådro vi oss alt for mange utvisninger! Vi fikk spille mye boxplay – som forsåvidt er bra, men vi har jo ikke trent så mye på akkurat det. Med så mange utvisninger ble det hakkete som f…., sier vår svenske trener.

Du stiller med et veldig ungt lag som møter et Lørenskog-lag som spiller på tre rekker.

– Ja, de har jo et bra lag – et senior-lag – som ikke vi hadde i dag. Vi har jo hatt problemer med dem tidligere, og det fikk vi i dag også, sier Sune.

– Det er bra at våre unge spillere, som ikke har spilt A-lags hockey tidligere, får erfaring som de gjør i dag. Vi vant på Jordal på tirsdag, og taper i dag – det er litt typisk treningskamp.

Er det noen som du synes gjorde det bra i dag?

– Mange av spillerne så spente ut i dag, og da går det så tregt ute på isen. Eneste som jeg synes så bra ut i dag var Baar. Han har mye hockey i seg, og må opp på et høyere nivå. I dag synes jeg han så bra ut, sier Sune om trønderen som ikke spilte på tirsdag på grunn av sykdom.

 

FÅR KNAPT SPILT MED FULLT LAG FØR SERIESTART

Om en drøy uke får vi våre to nord-amerikanere på plass, men i prinsippet blir det bare èn kamp hvor Sune kan stille med fullt lag ettersom Bastiansen, Ødegaard, Kåsastul og Granholm er opptatt med landslagsspill (A-landslaget og U20-landslaget). Kåsastul skulle vært med landslaget denne helgen, men måtte melde forfall på grunn av skade. Han håper imidlertid på å være tilbake på is i løpet av uka.

Førstkommende torsdag er det ny treningskamp hjemme i Askerhallen. Da kommer MS på besøk klokken 18.30. Vi håper mange møter opp og støtter laget!

Kommentarer

kommentarer