03 feb – DET SMARTESTE LAGET VINNER

Når våre gutter møter MS hjemme i Askerhallen på søndag, tror Sune Bergman at det smarteste laget vinner – og det skal være oss ifølge den samme treneren.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Finn Eriksen

– Skal vi lykkes og vinne kampen, må vi spille smartere og jobbe hardere enn motstanderen, sier Sune.

Oskar Nilsson

Oskar Nilsson ble sentral mot Sparta tirsdag.

Men før vi lar Sune si mer om søndagens kamp og motstander, må vi (naturlignok) dvele litt fra tirsdagens “rysare” (Sunes karakteristikk) i kampen mellom Sparta og Frisk – en kamp som ble mer spennende enn den tøffeste kriminalfilmen (?).

Først utlignet TJ Foster til 3-3 med 0,2 sekunder igjen på matchuret, og kampen ble avgjort etter åtte straffer til hvert av lagene da Oskar Nilsson satte det avgjørende skuddet i mål og Nicklas Dahlberg reddet straffen fra Christoffer Karlsen.

– Helt utrolig! Man blir utblåst og utladet etter en slik kamp.

– Men vi skal lade oss på nytt, legger Sune til med en klar og tydelig henvisning til søndagens kamp mot MS, fordi våre gutter fikk stryk da lagene møttes sist (i Manglerudhallen).

 

FORMLAG

På et formbarometer er det bare Storhamar som ligger foran MS på “tabellen”, ifølge Sune.

_MG_6351v1– MS er en intensivt og jevnt godt lag som jobber knallhardt kollektivt, noe gjør MS til en vanskelig motstander. De har mange dyktige spillere – utlendinger som nordmenn – og med en dyktig amerikaner i mål

– Vi skal være på hugget fra første dropp og jobbe knallhardt hele tiden, sier Sune som per i dag har alle sine spillere disponible (bortsett fra “gjengangeren” Viktor Granholm som er klar etter OL-pausen – noe vi gleder oss til).

Pucken droppes søndag kl. 17.00. Vi ønsker alle gutta lykke til. Velkommen til Askerhallen. Vi trenger god støtte fra tribunen.

Kommentarer

kommentarer