24 aug DREAMWORK FORSTERKER GULLREKKA

En ny istid nærmer og klubben skal om noen få år flytte inn i en ny moderne isarena. Denne reisen har vår nye Gullpartner DreamWork lyst til å være en del av, og vi tok en prat med daglig leder Tom Ødegården om femårsavtalen som de nettopp har signert:

– Vi er et selskap som er etablert i det markedet, og den regionen som Frisk Asker opererer innenfor. Vi anser derfor dette samarbeidet som meget spennende. Det nettverket som klubben har opparbeidet ønsker vi å bli en del av.

Partner Dag Armand Iversen legger til:
– Vi har fulgt klubben i noen år nå, og er meget imponert over den reisen klubben har hatt. Vi ønsker derfor å bli med, sammen med klubben, på den videre reisen inn mot ny arena. Våre primærmål er å skape gode opplevelser sammen, og ikke minst se mulighetene som kanskje Norges beste bedriftsnettverk har å tilby oss, avslutter Iversen.

Vi møter en fornøyd Markedssjef Fredrick Bråten Haugland som velger å fremheve klubbens attraktivitet blant næringslivet i regionen.
– For oss er den identiteten som er bygget opp over tid viktig, og det at en viktig aktør som DreamWork velger oss, gjør oss som klubb stolt over det arbeidet som er lagt ned.
– Vi tror på felles vekst sammen med DreamWork og ser frem til et godt og langt samarbeid, tilfører Mette Sørensen, prosjektleder for Marked.

 

Dreamwork

 

OM DREAMWORK
DreamWork skal levere en høyere standard innen rekruttering og bemanning, og skal lede denne bransjen inn i en ny fremtid gjennom innovasjon og teknologisk utvikling. Forskjeller er nødvendig og skaper spennende veier og relasjoner. DreamWork er opptatt av å utvikle bedre standarder og en høyere kvalitet for sine kunder.

 

HAR DU HUSKET Å LASTE NED FRISK-APP´EN?

 

Rekruttering og bemanning gjennom DreamWork.
Hos DreamWork matcher de et stort antall kandidater og stillinger hver eneste dag. De opererer i forskjellige bransjer, og på alle organisatoriske nivåer. Deres profesjonelt trente rådgivere fokuserer på å levere høyeste servicenivå til sine kunder og kandidater. DreamWork sine ansatte er eksperter på sitt felt, og kjenner til markedene og rollene som er tilgjengelige, etterspørsel av ferdigheter og de viktigste elementene som er involvert i rekrutteringsprosessen. Selskapet skal oppnå gode resultater i hver prosess ved å gå i dybden av hvert oppdrag og bruke deres unike kompetanse for å skape de beste mulighetene for kandidater og kunder.

image002

DreamWork-gruppens satsingsområder:
Gruppen er organisert for å dekke rekrutterings- og bemanningsbehovet innen
– Salg/kundeservice og Markedsføring
– Bank, Finans og Forsikring
– Retail
– IT
– Executive Search
– Industri/ingeniørfag
– Bygg & Anlegg

Kontaktinfo
Dreamwork Group AS
V/Dag Armand Iversen
Industrigata 36
0357 Oslo

Telefon: 957 99 483
E-post: dai@dreamwork.no

eller

E-post: post@dreamwork.no

Kommentarer

kommentarer