27 jun DRESSMANN OG VARNER MED TIDENES AVTALE

Et langt samarbeid blir enda lengre, og enda bedre! På isen har Frisk Asker vunnet NM gull, og er kvalifisert til Champions Hockey League, og da kunne ikke vår Generalpartner være noe dårligere. Så det er derfor en stor glede å kunne offentliggjøre at Dressmann og Varner nå har signert en ny og bedre avtale som Generalpartner i Frisk Asker Hockey!

– Når gutta vinner Gull, så må vi i Varner også levere Gull. Derfor var det utrolig enkelt å re-signere avtalen som Generalpartner for ytterligere tre år, forteller en stolt Petter Varner.

– Jeg fulgte sluttspillet med enorm entusiasme og glede, og det vi viser med NM gullet er at det går an å lykkes, selv med beskjedne midler. Det gjelder å tenke smart og samtidig ha fokus på økonomi, sier Varner.

– Dette er en viktig dag for klubben, for Asker og for næringslivet i regionen, sier markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

– Sammen med Varner har vi de siste fem årene jobbet tett sammen for å profesjonalisere klubben på alle plan, og det er derfor ekstra stort å se at vi nå lykkes. Petter Varner har stilt store og gode krav til oss som organisasjon, og målet har hele tiden vært fremtiden og en sterkere klubb, sier markedssjefen som takker Varner for tilliten.

Hør hva Petter Varner tenker om samarbeidet:

OM VARNERGRUPPEN

Varner er et av Nord Europas største motekonserner med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østerrike. Konsernet består av motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

VERDIER
Uansett hvor du jobber i Varner, er deres bedriftskultur viktig: Alle som jobber der skal glede seg til å komme på jobb hver eneste dag, for å sette sine kunder og sine butikker i fokus. Sammen skal de skape fantastiske resultater! Varner er et verdidrevet selskap, hvor mennesker er i sentrum for alt de gjør, og har følgende fokus: Businessminded – Passion – Make it easy – Friendship – Happiness – Responsible

ARBEIDSETIKK
Varner setter høye mål og ønsker å ha positiv innflytelse på livene som de berører. Samarbeid, åpenhet og rom for mangfold er viktige faktorer i arbeidskulturen, og de har fokus på at det å samle mennesker med ulik bakgrunn og synspunkter beriker selskapet utvikling og deres produkter, samtidig som det styrker merkevarene og forretningsstrategiene.

Varner utformer miljøprogram og satser på målrettede samarbeid og tiltak for å gjøre deres virksomhet stadig mer bærekraftig, og for å bidra til å forbedre miljøavtrykket til motebransjen som helhet. Les mer på www.varner.no og www.dressmann.com

Kontaktperson:
Diem Thuy Vo
SPONSORSHIP & EVENT PRODUCER
MARKETING AND ONLINE SALES – EDITORIAL COMMUNICATION
E-post: diemthuy.vo@varner.com Mobil: 93 20 78 31
Varner AS, Nesøyveien 4, 1376 BILLINGSTAD, Norway

 

dressmannfrisk

Kommentarer

kommentarer

Tags: