I VIP-boksen til høyre vil de heldige få se kamp i Askerhallen.

23 Okt DRØMMEDAGEN – FÅ KAMPER IGJEN

Fortsatt er det flere kamper igjen som man kan søke på for å få oppleve “Drømmedagen” i Askerhallen!

 

Her er hva vi skrev om “Drømmedagen”:

Frisk Asker kan med den største glede fortelle at vi, i samarbeid med Hitech Energy, har fått muligheten til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Til nærområdets virkelige helter! Drømmedagen er prosjektet som skal sette barn og ungdom, med ulike utfordringer, i sentrum.

Friskus

Friskus vil også være med på å gjøre opplevelsen i Askerhallen bedre

Vi ønsker å invitere til hockeykamp med en fantastisk ramme. Her får barn og unge mulighet til å nyte lagets prestasjoner fra Askerhallens beste plasser, med drikke i koppen, mat på bordet og kaker til dessert. Etter at sluttsignalet har gått, er det duket for et møte med to av våre spillere og kanskje få en autograf? Det er viktig for Hitech Energy og Frisk Asker at barn og ungdom i nærområdet opplever at de er en ressurs for lokalsamfunnet, og at vi som varmesystemleverandør og idrettslag verdsetter et mangfoldig samfunn.

Kjenner du noen som har hatt en vanskelig periode? Eller som har ulike utfordringer i hverdagen? Kanskje er det akkurat deg vi ønsker å invitere! Klikk den inn HER for mer informasjon og søknadsskjema.

hitechenergyVi ønsker å rette en spesielt stor takk til Hitech Energy, for uten dem hadde det ikke vært mulig å realisere Drømmedagen! Vi ønsker også å rette en stor takk til Pizzastua og Ringnes for å være med på å skape en helhetlig ramme rundt Drømmedagen!

VIP-Boks

Foto: Budstikka

Les også Budstikkas artikkel

Kommentarer

kommentarer