3V5A3074

26 Feb EFFEKTIVE I OVERTALL

MANGLERUD ISHALL Kveldens motstander, Manglerud Star, var allerede klare for kvalikspill, og med flere av sine spillere ute, var det duket for et oppgjør som  på papiret burde gi tre viktige poeng i kampen om en plass blant de fire beste på tabellen. Og det startet bra. Etter drøye seks minutter sto det 0-2 på tavla, etter at Oskar Nilsson på et litt heldig “skudd” overlistet MS-keeperen, og Marius Carho Hansen fikk vist frem sine eminente ferdigheter på et krempass fra Mikkel Christiansen. Men så pådrar vi oss noen unødvendige utvisninger, og allerede i det første Power Play´et setter Jesper Hoel, MS gullhjelm-innehaver, inn reduseringsmålet. Dermed ender første periode 1-2, og skuddstatistikken viste jevne 11-11.

 

3V5A3005

Marius Carho Hansen

 

EFFEKTIVE I OVERTALL

I andre periode var det hjemmelaget som pådro seg utvisningene, og våre gutter viste dødelig effektivitet i overtallsspillet. Først limer Vinny Saponari inn sitt 15. mål for sesongen, og i neste overtall er det Ryan Hayes som elegant setter inn sitt 26. mål for sesongen. Deretter får Endre Medby muligheten til å lade børsa – og fra like utenfor droppesirkelen banker han inn pucken bak MS-keeper Idoff, som får nok – og dermed er det duket for gjensyn med gamle lagkamerater for Theodor Hestnes. Vi går til andre pause på stillingen 1-5, og scorer 3 mål på 8 skudd i følge statistikken.

 

krogdahlKROGDAHLS FØRSTE….ASSIST

I siste periode kom Baar inn for Lystad Jacobsen, og Max Krogdahl kom inn for Oskar Nilsson, som begge fikk fortjent hvile etter mye spilletid. Det utnyttet unggutten godt – for etter at Petter Kristiansen vant droppen, fikk Max pass fra Henrik Ødegaard – og fra blueline fant han veien forbi Theo i MS-buret. “After closer review”, som dem sier “over there”, så viste det seg at det var Torstein Nordrum som styrte pucken forbi Theo – og dermed noterte Torstein seg for sitt 7. mål for sesongen – mens Max noterte seg for sin første assist!

Vi pådrar oss nok en utvisning, og nok en gang utnytter MS overtallsspillet til sin fordel. Med under åtte minutter igjen av kampen reduserer de til 2-6, uten at det ble nevneverdig mer spenning av den grunn. Kampen ender med seier 6-2, og vi er dermed absolutt med i kampen om topp-4!

 

GOD 4. REKKE

Etter kampen snakket vi med målscorer Marius Carho Hansen, og 20-åringen var fornøyd både med seieren og med egen innsats. Hans tredje mål for sesongen kom etter et flott pass fra rekkekamerat Mikkel Christiansen, og synes at det fungerer godt mellom de tre M-ene, Mats, Mikkel og Marius.

“Det var deilig å endelig score igjen”, sier Marius, og skryter av pasningen fra Mikkel.

“Fikk en bra pasning av Mikkel, og jeg synes vi tre har en bra kjemi sammen. Både Mats og Mikkel synes jeg fungerer veldig bra sammen! Vi er bedre enn en 4. rekke”, smiler unge Carho, som også fikk den svarte hjelmen av Nicolay i garderoben.

Det kan jo bli styrken vår inn i sluttspillet?

“Jo, det kan det. Er bra å ha fire rekker som alle kan produsere, og ikke bare holde på puck.”

Skal vi vente til etter Lillehammer-kampen før vi sier hvem ønskemotstanderen er i sluttspillet?

“Ja, det synes jeg vi skal gjøre”, avslutter en smilende Marius.

 

LILLEHAMMER NESTE

For på tirsdag er det Lillehammer som kommer, og etter at de vant solide 6-2 mot Lørenskog, og dermed stakk en solid kjepp i hjulene på gulljakten til Lørenskog, så er også de med i kampen om topp-4 plassering. Dette blir en skikkelig “rysare” av en avslutning, og vi håper på mange tilskuere i Askerhallen på tirsdag!

 

 

Kommentarer

kommentarer