05 sep EN DÅRLIG GENERALPRØVE…..

Det ble tap 2-4 i “generalprøven” mot Lillehammer i kveld, etter en kamp som ble preget av mange utvisninger til begge lag – og det uten at kampen var “grisete” på noen som helst måte. Før kvarteret var spilt hadde Lillehammer pådratt seg fem utvisninger, og Ryan Hayes og Endre Medby hadde sørget for en 2-0 ledelse til våre helter. Men så bestemte mennene med sebrastriper seg for at det var våre spilleres tur til å sitte i fryseboksen, og i løpet av de neste 45 minuttene pådro vi oss hele 10 to-minuttere, mot Lillehammers ene, og vi kunne ikke hindre gjestene i å score fire ganger uten at vi greide å svare.

 

Endre Medby kunne smile bredt etter scoring mot gamle lagkamerater, men de lo dessverre sist.

Endre Medby kunne smile bredt etter scoring mot gamle lagkamerater, men de lo dessverre sist.

 

EN PARODI

“Vi har jo ikke hatt samlet hele troppen så langt, så vi har ikke fått trent verken på box play eller power play. Og det tror jeg ikke Lillehammer hadde heller”, sier en noe skuffet Sune Bergman etter kampen.

“De to første perioden ble det blåst på absolutt alt, og så i tredje ble det ikke blåst på noen ting. Jeg lurte på om vi spilte så mye styggere i de to første enn det vi gjorde i tredje. Det blir jo en parodi på en hockeykamp, synes jeg”, fortsetter Sune, som syntes litt synd på junioren Joachim Svensson som var stand-in for Basse i førsterekka.

“Svensson fikk vel spille ett og et halvt bytt i andre periode på grunn av alle utvisningene. Så det er jo litt synd på han. Ellers så må tempoet opp for vår del. Ikke skøytegåingen, men pasningsspillet. Pasningene kom nesten alltid litt for sent, og de rakk å få en kølle i veien.”

 

NOEN LYSPUNKTER

Marius Carho Hansen

Marius Carho Hansen

Selv om det var en rotete kamp på grunn av alle utvisningene, så fant Sune noen lyspunkter i kampen.

“Joda, Nicklas Dahlberg synes jeg gjorde en god kamp. I tillegg synes jeg Marius Carho Hansen gjorde en god figur. Han er god på skøytene, men må bli litt tøffere”, sier Sune, som også ser frem til å få tilbake Bastiansen.

“Ja, vi vant jo nesten ingen dropper i dag, og måtte begynne uten puck hele tiden. Så det blir bra å få Basse tilbake”, sier Sune, før han avslutter:

“En dårlig generalprøve blir en jævlig bra premiære!”

 

Og premiæren er tirsdag 13. september klokken 19.00. Da håper vi at hele Asker går mann av huse og støtter opp om Askers Store Stolthet når fjorårets dobbeltmestere, Stavanger Oilers, kommer på besøk til Askerhallen!

 

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: