23 nov – EN DEILIG FØLELSE

ASKERHALLEN: Det var en lettet Nicklas Dahlberg som kunne fastslå at vi tok med oss to poeng etter sudden mot Lørenskog i kveld etter at Nick Pageau banket inn seiersmålet snaut to minutter ut i sudden.

– Jo, det var den deilig følelse, sier en svett Nicklas etter kampen.

– I dag burde vi vel gjort en “gjeng til” med mål. Jeg synes vi var betydelig bedre enn dem i de to første periodene, og burde gjort flere mål.  Så kommer de litt i siste periode, og om det kommer av at vi tok noen utvisninger vet jeg ikke helt. Men det var godt å vinne igjen.

_MG_4566v1

Nicklas Dahlberg og Oskar NIlsson

 

Etter en tung periode med veldig mange mål i mot, var det deilig endelig å kunne ta med seg en seier. Og Nicklas innrømmer at det har vært en litt tung periode de siste par ukene.

– Det har vært en blanding hvor vi i et par av kampene har vært klart best, men så har vi også slurvet i noen kamper hvor vi ikke har vært like bra som vi var i begynnelsen av sesongen. Og det koster i lengden. Vi har hatt litt “motstuts” hvor vi har sluppet inn for mange mål.

Fornøyd med egen innsats i dag?

– Aldri helt fornøyd med å slippe inn tre mål, men i dag kjentes spillet helt okei synes jeg, og de hadde bra prestasjoner på målene. Så nå gjelder det bare å fortsette og vinne også på søndag, smiler Nicklas.

 

– IT WAS AWESOME

Også Nick Pageau var lettet over å se pucken gå i mål i sudden, for han hadde begynt å bekymre seg for om vi ville se den samme utviklingen som vi så etter landslagspausen i fjor hvor det kom en tapsrekke som var lang som et vondt år.

Hvor deilig var det å se pucken gå inn?

– It was awesome! Etter at de tre første kampene etter pausen har gått som de har, så har man jo begynt å tenke “skjer det samme igjen” med tanke på hva som skjedde ifjor? Å vinne i kveld var stort, for det var skuffende å slippe dem inn i kampen etter å ha ledet 2-0. I tillegg var det stort å kjempe oss gjennom to undertallsperioder i løpet av de siste fem minuttene. Vi kommer til avslutninger, men behøver kanskje å få mer trafikk foran keeper for å få noen “dirty goals”. Det må ikke bare være lekre scoringer.

_MG_4654v1

Ett mål, en assist og flere store sjanser på TJ i kveld

 

LEDET 2-0 ETTER FØRSTE

Kampen startet med et massivt press fra oss, og etter drøye seks minutter var det en lekker pasning fra Oskar Nilsson til Anders Bastiansen som gjorde at vi kunne ta ledelsen 1-0. Vår bestemann i dag, Viktor Granholm, doblet ledelsen i power play etter assist fra Garry Nunn og Endre Medby. Men Lørenskog kom tilbake i midtperioden og utlignet til 2-2 før fem minutter var gått av perioden. Vi hadde fire power play i perioden, og det var smått utrolig at ikke det kom flere scoringer fra våre helter. Garry Nunn hadde noen eventyrlige sjanser, men pucken ville ikke inn.

Garry_Nunn– Jeg synes jeg spiller bra om dagen, men pucken vil ikke inn, sier Garry, som legger til at han tror det bare er et spørsmål om tid før det snur.

– Vi kommer i hvert fall til avslutninger, og jeg tror det vil løsne også for meg snart. Jeg får lagt noen bra pasninger i det minste, sier Garry, som gleder seg til søndagens oppgjør mot ligaleder Storhamar.

TJ Foster, som også hadde assist på 1-0 scoringen, fikk lirket inn pucken etter pasninger fra Petter Kristiansen og Anders Bastiansen 2.51 ut i tredje periode, men igjen kom gjestene tilbake og utlignet til 3-3 ved Mikael Dokken. Dermed ble det sudden, og det tok altså mindre enn to minutter før Nick Pageau brukte storslegga og banket inn vinnermålet. Også Nick gleder seg til søndagens oppgjør.

– Å spille mot topplaget i ligaen er alltid stort. Sist gang vi spilte der oppe så var det enveistrafikk i første periode, så vi må sørge for at vi er med fra start. Vi vet vi kan spille bra mot dem, så det gjelder å få til en bra bortekamp – så vinner vi, smiler Nick.

 

– SPILLER BRA HOCKEY

– Jeg er fornøyd med seier – det var deilig å vinne igjen. Det trengte vi. Jeg synes vi spiller bra hockey om dagen, og gjorde det også sist kamp. Men vi slipper inn for mange mål. Det er jo frustrerende når vi skaper så mange enorme sjanser, men jeg tror det vil løsne. Vi får tighte litt igjen bakover, så blir vi vanskelige å møte etterhvert, sier Marius Bjerke etter kampslutt.

Og så avgjør vi i spill tre mot tre med to backer på isen!

– Ja, det var nok godt for Nick å få en puck i mål, og vi har jo offensive backer i Nick, Alex og Oskar som er bra å ha i sudden. Der har vi en fordel når vi først kommer i tre mot tre. De er offensive og gode. Bra for Nick – han så veldig fornøyd ut.

4Terningkast?

– I dag blir det fire. Vi kriger bra på hele veien og spiller hele matchen ut. Med seier i ordinær tid hadde det nok blitt en femmer, avslutter Marius Bjerke.

 

_MG_4617v1

Viktor Granholm

 

Bestemannsprisen gikk til unggutten Viktor Granholm, etter at det for første gang ble avgjort etter avstemning fra publikum på vår Facebook-side. Enkelte av Granholms yngre medspillere mente avstemningen var rigget – sagt i en humoristisk tone – men vi tror vel at innsatsen hans var det som lå til grunn.

 

KVELDENS MÅLSCORERE

SD61:59
GOAL EQ by 24 N. Pageau – Assist: 5 O. Nilsson , 55 E. Medby
43
347:43
GOAL EQ by 15 M. Dokken – Assist: 17 P. Grønstad 
33
342:51
GOAL EQ by 16 T. Foster – Assist: 26 P. Kristiansen , 20 A. Bastiansen 
32
224:50
GOAL EQ by 22 D. Schiestel – Assist: 47 S. Johansen , 14 M. Hagel 
22
222:42
GOAL EQ by 51 P. Vaakanainen – Assist: 15 M. Dokken , 13 J. Negrin 
21
115:34
GOAL PP1 by 59 V. Granholm – Assist: 22 G. Nunn , 55 E. Medby 
20
106:17
GOAL EQ by 20 A. Bastiansen – Assist: 5 O. Nilsson , 16 T. Foster 
10

Kommentarer

kommentarer