03 aug EN FISKEINTERESSERT BERGLUND

Det var mange med ømme ben etter tre intense treningsøkter på is i Holmen Ishall, for som vanlig er det “et helvete” med nye skøyter. Så også for vår nye signering Jonas Berglund som vi slo av en kjapp prat med etter dagens økt. Jonas, som ankom Asker søndag, har bare positive ting å si om sine nye lagkamerater, men sier også at han kjenner at det er en stund siden han sist hadde skøyter på beina.

 

3V5A8607

 

Hvordan har de første dagene vært for deg?

“Det har vært kult så langt – kult å treffe grabberna og å være her, dette skal bli spennende, sier norrlänningen, som sier at han tror han vil utvikle seg som hockeyspiller under Sune Bergmans ledelse.

Og de første treningene på is?

“Jammen, det er jo et helvete. Det er jo dårlig – som det alltid er”, ler Jonas.

“Nye skøyter og nye køller, men det kjennes bedre og bedre ut for hver dag som går”.

Har du fått noe sted å bo?

“Ikke enda. Bor på hotell, og det er jo fint. Veldig fint hotell, men jeg håper jeg får leiligheten på lørdag”, sier Jonas om Quality Hotel Leangkollen.

 

SE OGSÅ: JONAS BERGLUND HAR SIGNERT

 

PÅ REKKE MED MEDBY OG NORDRUM

Torstein Nordrum

Torstein Nordrum

Og rekkekameratene dine, Endre (Medby) og Torstein (Nordrum), har du rukket å bli kjent med dem?

“Ja, det er to bra killar. Vi lærer å kjenne hverandre mer og mer. Det er jo litt vanskelig når vi ikke har spilt noen kamper sammen enda, men vi prater sammen og det gjelder å kommunisere så bra som mulig med hverandre.”

Har du rukket å bli kjent i nærområdet?

“Vel, jeg forsøkte å kjøre til Oscar (Nilsson) fra Quality Hotel Leangkollen i går – uten GPS så gikk det ikke så veldig bra. Men jeg fant jo hit til ishallen”, ler Jonas. Han har rukket å se litt av Asker sentrum, og liker det han har sett hittil, og gleder seg også til å ta en tur til Oslo. For noe særlig bereist er ikke den 25 år gamle Berglund.

“Nei, det har blitt mest til at en har holdt seg der oppe i nord”, smiler Jonas.

 

FISKEINTERESSERT

13844293_10153969583264022_507008708_o

Personlig rekord: Ørret på 8 kg!

Men en ting er Jonas veldig interessert i, og det er fiske. Dessverre har han ikke fått med seg fiskeutstyret sitt, og sier at dersom det er noen som har noen veldig bra fiskesteder – og litt utstyr å låne bort – så er han veldig interessert i å bli med! Han viser stolt frem bilde av sin største fangst – så langt – for en 8 kilos ørret er det nok ikke så mange andre som kan skilte med! Så har du en hemmelig fiskeplass hvor Jonas kan bli med, så ta kontakt så formidler vi videre.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer