17 feb EN GLEDENS DAG

I tirsdagens formannskapsmøte ble rådmannens forslag til ny match arena enstemmig vedtatt, noe som betyr at vi nå kan begynne å glede oss til ny ishall!

Det er en gledens dag for alle oss som ønsker oss en ny ishall. Vi skrev tilbake i 2013 at vi hadde “En liten gladmelding“, hvor det var svært positive tilbakemeldinger fra kommunene når det gjaldt ny ishall. Nå ser det ut til å være enda nærmere en realitet! For på tirsdagens formannskapsmøte ble rådmannens forslag til ny match arena enstemmig vedtatt. Det som i korthet forslaget går ut på er en ny matcharena og en oppgradering av Askerhallen. Det var en bred enighet om at nå hadde man brukt både nok tid, og ikke minst penger, på utredinger og planlegning av ny ishall, og nå ønsket alle at det ble fortgang og fremdrift i saken.

– Det positive for oss er at nå er det et vedtak om at det skal bygges ny hall, så nå er det ingen tvil om verken det ene eller det andre. Det har vært mange forskjellige forslag i det siste som ikke helt har vært sånn som vi har ønsket oss, sier nestleder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen.

– Nå skal det lages et forprosjekt som skal opp i kommunestyret i juni og etter dette møtet blir ting lagt ut på anbud osv. Det er fortsatt en lang vei å gå, men nå blir det diskusjoner om alternativer og løsninger om hvordan hallen skal bli, og ikke om det blir en hall eller ikke, avslutter en fornøyd Nicolay Sørensen.

Vi i Frisk Asker ser nå frem til å se hvordan den endelige løsningen blir, og ser frem til å få ny storstue – kanskje kan vi håpe på ny hall innen 2020?

Les mer om saken i Budstikkas artikkel her.

Må få fart på planen om ny ishall!

Kommentarer

kommentarer