25 jan ENDELIG

ASKERHALLEN: Torsdag fikk vi besøk av Storhamar, og det var mange spente askerbøringer på tribunen. Storhamar lå på tredjeplass på tabellen foran denne kampen, og har vært en lei nøtt å knekke for våre gutter.

 

GJESTENE SCORET FØRST

Vi startet første periode med fart og intensitet, men det var gjestene som fikk første nettkjenning med et skudd fra Johansson på blå som Salsten styrer inn bak Dahlberg. Vi fikk spille i powerplay i tilsammen nesten seks minutter i første periode, men klarer ikke å score på Östlund.

 

Ti minutter ut i andre periode får Thoresen en tominutter for tripping, og endelig kan Endre Medby utligne til 1-1 etter pass fra Garrett Thompson i powerplay. Drøye to minutter senere får Hafsmoe pucken fra dropp i vår sone og sender avgårde et skudd som skifter retning på en skøyte, og Dahlberg er sjanseløs. Vi går til andre pause på stillingen 1-2. Da har vi også fått annullert et mål for høy kølle.

 

IMG_4243

 

Etter seks spilte minutter i tredje periode, setter Bastiansen fart fra egen sone og går inn bak målet til Storhamar. Basse passer til Medby foran mål, og med direktepass videre til Garrett Thompson er det servert. Garrett setter pucken i nettaket bak Östlund og stillingen er 2-2.

 

IMG_4341

 

Det er god stemning i Askerhallen frem til Thoresen får stå alene med Dahlberg og får pass fra Svensson, som han enkelt setter i nettmaskene med syv minutter igjen av kampen. Så er det Victor Granholms tur til å få nettkjenning. Etter pass fra Andresen vender han opp foran mål og finner en luke bak Östlund – og det er 3-3!

 

Victor Granholm

Victor Granholm

 

SUDDEN

Begge lag kriger for seier i de tre siste minuttene, men kampen går til forlengning. Fem minutter tre mot tre. Storhamar starter med å presse oss i egen sone. Så får Hampus Gustafsson pucken og transporterer den hele veien til Storhamars sone og skyter på Östlund. Det blir kriging foran mål og situasjonen er uoversiktlig helt til Kyle Bonis tar med seg pucken kjøkkenveien og setter seiersmålet!

 

IMG_4448

IMG_4463

IMG_4470

Victor Björkung og Patrick Thoresen ble kåret til bestemann for hvert sitt lag

Kommentarer

kommentarer