19 jan ENDELIG SATT DEN!

SPARTA AMFI: Vi har slitt mot Sparta denne sesongen, og det var en fokusert gjeng som satte kursen mot Sparta Amfi i dag for “å rette opp i regnskapet”. Sune måtte klare seg uten Torstein Nordrum, Mathias Saksvik Baar og Jimmy Andersson, i tillegg til Mats Henriksen og Nick Pageau, men stilte med Espen Kristiansen som er tilbake i moderklubben.

 

SOLID INNSATS OVER HELE LINJA

Vi skal gjøre en lang historie relativt kort – for det ble en komfortabel reise for gutta til slutt. Ryans Hayes scorer første periodes eneste mål – assist av Fredrik Lystad Jacobsen – og skuddstatistikken viste 13-12. Sparta kom hardt ut i andre periode, og vi ble presset kraftig i de første minuttene av perioden. Men vår sisteskanse, Nicklas Dahlberg, var i det rette humøret og tok alt de hadde å komme med. Etter drøyt halvspilt periode økte Endre Medby til 2-0, på retur fra Viktor Granholm sitt skudd – også Vinny Saponari fikk assist, og Endre er med det oppe i 18 mål denne sesongen. Drøye tre minutter senere øker Fredrik Lystad Jacobsen til 3-0, etter en retur fra et slagskudd fra Christian Kåsastul – og Endre Medby fikk også assist. Med tanke på at vi kun får registrert fem skudd (mot Spartas 22) er det utrolig at vi vinner perioden 2-0!

Vi vinner også siste periode, og Ryan Hayes´ 4-0 scoring må være en sterk utfordrer til årets mål! Fredrik Lystad Jacobsen og Anders Bastiansen fikk assist på målet, og dermed er Basse oppe i 38 poeng, mens både Endre, Ryan og Vinny har 35 poeng!

 

3V5A0237v2

 

ALLE GJØR JOBBEN I DAG

Tradisjonen tro var det Marius Bjerke som måtte stille opp for FriskAsker.no etter kveldens seier, og Sunes assistenttrener måtte nok en gang si seg fornøyd med både innsatsen og resultet.

“Etter at vi har tapt to kamper mot Sparte med 5-1, så fokuserte vi på det defensive. Derfor er vi ekstra fornøyde med at vi kunne holde nullen”, sier Marius, som heller ikke kommer utenom en fantastisk kamp av Dahlberg. Nicklas sto igjen en plettfri kamp, men Marius er raskt frempå og roser jobben forsvaret gjør.

“Nicklas har vært inne i en veldig god periode, og vi håper selvsagt at den fortsetter. Men gutta foran han gjør en kjempeinnsats, og presser skuddene dit Nicklas vil ha dem.”

3V5A0202v2

Vinny Saponari med nok en solid kamp – og dette forsøket var nære på å gå inn.

 

RYAN HAYS MED ÅRETS MÅL?

3V5A0164v2

Ryan Hayes

4-0 målet til Ryan var verdt inngangsbilletten alene, og det ryktes at det fra HockeyXtra studioet ble sagt at det må ha vært årets mål. Vi skal ikke ta æren fra de andre av dagens målscorerne, men målet til Ryan var en nytelse å se på. 24 mål på 32 spilte kamper er sterkt av amerikaneren, og han tar nå et større defensivt ansvar enn tidligere.

“Det er noe vi har snakket med han om, og nå tar han ansvar også defensivt. Offensivt er han jo veldig god, det har vi jo sett, så det ser bedre og bedre ut fra hans side når også det defensive sitter”, sier Marius Bjerke om sniperen sin.

Selv sier bare Ryan “Many thanks”, og smiler ekstra bredt når vi forteller at målet er sagt å være kandidat til årets mål.

 

3V5A0272v2

Årets mål fra Hayes

 

 

Nå gjelder det for gutta å få hvilt nok før lørdagens kamp mot Stavanger Oilers, og med mye spilletid til backene våre ga Sune klar beskjed til Oskar Nilsson; “Du jobbar inte i morgon!”

 

BILDER FRA OPPGJØRET SER DU HER.

HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN SER DU HER.

 

Skulle ikke guttas form om dagen trekke mange tilskuere på lørdag, så må vi innrømme at vi ikke skjønner noen ting. For nå flyter det godt på for laget, og Stavanger Oilers – som fortsatt leder serien suverent – har vi hatt et greit tak på. Så møt opp og støtt Askers Store Stolthet!

Kommentarer

kommentarer