19 apr ENDRE FORLENGER!

Da Endre Medby signerte for oss for et års tid siden, sa Vidar Wold følgende:

“Endre har hatt en god sesong for Lillehammer, er en veldig seriøs og treningsvillig gutt, som vi håper og tror kommer til å ta ytterligere steg i Frisk. Vi mener han har et stort uforløst potensial, og er sikre på at vi skal klare å få ut dette potensialet her i Frisk den kommende sesongen.”

medby

Ca 12 måneder senere må vi kunne fastslå at Vidar fikk rett, og at Endres første sesong i Frisk-drakt har gått over all forventning. For denne sesongen har Endre produsert nesten dobbelt så mange poeng som i sin “gode sesong” i Lillehammer! I løpet av 43 seriekamper har han scoret 20 mål og notert seg for 21 assister, mens han i sluttspillet scoret 4 mål og hadde 7 assister. Sammen med rekkekompis Vinny Saponari, og etter hvert center Petter Kristiansen, ble de en av de mest fryktede rekkene i GET-ligaen – så da er det ikke rart at vi er svært fornøyde med at Endre i dag har skrevet under en kontrakt med klubben som løper ut 2018/19-sesongen! I utgangspunktet hadde han en såkalt 1+1 års kontrakt, men har altså i dag valgt å skrive en ny 2-års kontrakt.

“Endre sier at han trives veldig godt i klubben, har øst inn poeng og levert over all forventning. Derfor er vi veldig glade for at han har valgt å skrive under på en ny 2-års kontrakt. Det er tydelig at han hadde godt av et miljøskifte, og vi håper og tror at han vil ta ytterligere steg de neste sesongene”, sier en fornøyd Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen.

I går kom også nyheten om at Endre er tatt ut til U25-landslagets samling og kamper mot Russland og Slovenia.

 

– HAR LYST TIL Å VÆRE HER

Selv er Endre også fornøyd med å skrive under ny kontrakt med klubben.

“Ja, jeg er fornøyd selv og har lyst til å være her. Har ikke lyst til å bytte klubb i Norge, og jeg tror at vi burde kunne kjempe i toppen også neste sesong”, sier den sympatiske 23-åringen, som ikke er bekymret om Sportskomiteen ikke greier å finne en god “Vinny-erstatter” hvis han skulle velge en annen klubb.

“Nei, det er jeg ikke bekymret for”, smiler Endre. “De har vist tidligere at de er gode til å finne gode spillere, så det greier de nok igjen!”

Selv mener han at klubben har en god stamme med norske spillere, og at det er en god miks mellom eldre rutinerte spillere og gode yngre spillere.

“Jeg gleder meg til neste sesong, for jeg har lyst til å kjempe i toppen!” sier en optimistisk Medby.

Vi kan bare si oss enige, og er veldig glade for at Endre har valgt å signere ny kontrakt med klubben!

3v5a0768

Kommentarer

kommentarer

Tags: