Frisk-Asker-informerer

14 mai ENDRINGER I SPILLERGRUPPA

Selv om Sportskomiteen jobber iherdig med å fornye kontrakter og få på plass nye spillere, er det allerede nå klart at det er spillere fra årets tropp som ikke vil være med neste sesong. Vi vil oppdatere saken fortløpende, etter hvert som det blir klart hvem som eventuelt ikke blir med videre.

Spillere som er klare for neste sesong finner man her.

 

PETTER ELLEFSEN TIL RINGERIKE

Petter var på utlån til Ringerike Panthers i hele fjorårssesongen, etter at han kom tilbake fra Tingsryd J20 hvor han spilte under 2016/17-sesongen. 21-åringen noterte seg for én kamp i Frisk-drakten før han gikk på utlån til Ringerike, hvor han med 5 mål og 11 assister hjalp klubben med å sikre opprykk til GET-ligaen. Vi ønsker Petter lykke til videre i Panthers!

 

OSKAR NILSSON FORLATER KLUBBEN

Til tross for at Oskar hadde kontrakt også neste sesong, har klubben akseptert at han ønsket å bli løst fra kontrakten på grunn av familiære årsaker. Les mer her.

SISTE: Oskar har signert for Oskarshamn i Allsvenskan.

 

FRØYSTAD OG HENRIKSEN IKKE MED VIDERE

Det ble i dag klart at Dag Christian Frøystad og Mats Henriksen ikke blir å finne på isen i Frisk-drakt neste sesong. Dag Christian har valgt å trappe ned hockey satsingen og heller konsentrere seg om en sivil karriere. Tanken er å fortsatt spille på ett lavere nivå, men på langt nær like seriøst som det som kreves av en GET-Liga spiller i dag.

Dag kom til klubben allerede som junior spiller og har gått gradene via NTG og opp i A-laget. Han debuterte for A-laget i den tunge 2011/2012 sesongen og rakk nesten å nå 300 spilte kamper.

Vi vil takke Dag Christian for mange fine stunder sammen og ønske han lykke til videre i sin ”nye” karriere.

DagChrMats

 

En annen spiller som ikke spiller for Frisk Asker neste sesong, er altså Mats Aleksander Henriksen. Mats kom til klubben før 2014-2015 sesongen og har vært en del av laget de siste fire årene. Han har gjort en god jobb i Frisk Asker, men klubben følte at det var på tide å fornye laget litt og gi plass til andre spillere.

Vi takker også Mats for innsatsen, og ønsker han lykke til videre i sin hockey karriere.

 

 

_MG_8084

TJ og Garry blir dessverre ikke å se i Frisk-drakt neste sesong.

 

GARRY NUNN TIL AIK

Årets beste poengplukker i GET-ligaen med 62 poeng  og med på Årets Lag, har allerede signert kontrakt med AIK i Allsvenskan hvor han vil spille sammen med en annen kjenning, Èric Castonguay. Vi vil takke Garry for innsatsen, og ønsker han lykke til i AIK!

 

TJ FOSTER TIL SPORT

Også TJ har funnet seg en ny klubb, og vil neste år være å finne i finske Sport som spiller i Liiga. Der vil han spille sammen med William Rapuzzi som spilte for Stavanger Oilers denne sesongen. TJ gjorde som sin rekkekamerat Garry en solid jobb for oss denne sesongen, og med totalt 48 poeng i serien gjorde han seg godt bemerket i årets GET-liga. Vi takker TJ for innsatsen, og sier “onnea Suomessa”!

 

 

Kommentarer

kommentarer