20 jul ENDRINGER I SPILLERGRUPPA

Sportskomiteen har jobbet iherdig med å fornye kontrakter og få på plass nye spillere, og det er klart at det er spillere fra fjorårets tropp som ikke vil være med neste sesong. Vi vil oppdatere saken fortløpende, etter hvert som det blir klart hvem som eventuelt ikke blir med videre.

Spillere som er klare for neste sesong finner man her.

 

VINNY SAPONARI TIL KREFELD PINGUINE

Det er nå klart at Vinny forblir i Europa hvor han vil spille for tyske Krefeld Pinguine som spiller i den tyske ligaen DEL. Vinny, som spilte for Sparta Praha før han returnerte til oss, har spilt totalt 87 kamper for Frisk Asker, og noterte seg for 97 poeng i løpet av disse kampene. Vi ønsker han lykke til i DEL!

 

JOACHIM SVENSSON TIL RINGERIKE

Etter å ha gått glipp av store deler av fjorårssesongen på grunn av skade, er Joachim tilbake i full trening og har nå signert for Ringerike. Vi ønsker 21 år gamle Svensson lykke til!

 

NILS FUGLESANG FORTSETTER I RINGERIKE

Holmen-gutten Nils Fuglesang var utlånt til Ringerike det meste av fjorårssesongen, og valgte å skrive under kontrakt med Ringerike Panthers etter å ha levert varene under utlånsperioden. Vi takker Nils for innsatsen under perioden i Frisk Asker, og ønsker han lykke til!

 

ALEX WALL KLAR FOR VIENNA CAPITALS

Alex Wall har signert en ett-års kontrakt med Østerriske Vienna Capitals i EBEL. Alex var en solid og offensiv back for oss forrige sesong, og vi ønsker han lykke til i Østerrike!

 

NICK PAGEAU TIL ALLSVENSKAN

Etter to sesonger i Frisk Asker takker Nick for seg, og har signert kontrakt med Karlskrona i Allsvenskan hvor han skal spille sammen med blant andre nordmannen Jørgen Karterud. Vi takker han for innsatsen, og ønsker han lykke til i Sverige!

NickPageau

Nick Pageau har signert for Karlskrona i Hockey Allsvenskan

 

TOBIAS SKUTERUD OG OSKAR BLEGEN TIL KONGSVINGER

Kongsvinger Knights arrangerte try-out i Jar Ishall lørdag 9. juni, og blant de spillerne som klubben valgte å signere, fant vi Tobias Skuterud og Oskar Blegen. 21 år gamle Skuterud fikk registrert 37 kamper for A-laget forrige sesong, mens 19 år gamle Blegen fikk fire kamper på A-laget. Gutta flytter til Kongsvinger, og vil være å finne i 1. divisjon neste sesong under Marius Bjerkes ledelse. Vi ønsker begge to lykke til videre!

I tillegg har U20-spilleren Kasper Wold signert for Kongsvinger – men unge Wold har ikke registrert noen A-lags kamper for oss. Vi ønsker også Kasper lykke til på Hedmarken!

 

PETTER ELLEFSEN TIL RINGERIKE

Petter var på utlån til Ringerike Panthers i hele fjorårssesongen, etter at han kom tilbake fra Tingsryd J20 hvor han spilte under 2016/17-sesongen. 21-åringen noterte seg for én kamp i Frisk-drakten før han gikk på utlån til Ringerike, hvor han med 5 mål og 11 assister hjalp klubben med å sikre opprykk til GET-ligaen. Vi ønsker Petter lykke til videre i Panthers!

 

OSKAR NILSSON FORLATER KLUBBEN

Til tross for at Oskar hadde kontrakt også neste sesong, har klubben akseptert at han ønsket å bli løst fra kontrakten på grunn av familiære årsaker. Les mer her.

SISTE: Oskar har signert for Oskarshamn i Allsvenskan.

 

FRØYSTAD OG HENRIKSEN IKKE MED VIDERE

Det ble i dag klart at Dag Christian Frøystad og Mats Henriksen ikke blir å finne på isen i Frisk-drakt neste sesong. Dag Christian har valgt å trappe ned hockey satsingen og heller konsentrere seg om en sivil karriere. Tanken er å fortsatt spille på ett lavere nivå, men på langt nær like seriøst som det som kreves av en GET-Liga spiller i dag.

Dag kom til klubben allerede som junior spiller og har gått gradene via NTG og opp i A-laget. Han debuterte for A-laget i den tunge 2011/2012 sesongen og rakk nesten å nå 300 spilte kamper.

Vi vil takke Dag Christian for mange fine stunder sammen og ønske han lykke til videre i sin ”nye” karriere.

DagChrMats

 

En annen spiller som ikke spiller for Frisk Asker neste sesong, er altså Mats Aleksander Henriksen. Mats kom til klubben før 2014-2015 sesongen og har vært en del av laget de siste fire årene. Han har gjort en god jobb i Frisk Asker, men klubben følte at det var på tide å fornye laget litt og gi plass til andre spillere.

Vi takker også Mats for innsatsen, og ønsker han lykke til videre i moderklubben Manglerud Star!

 

 

_MG_8084

TJ og Garry blir dessverre ikke å se i Frisk-drakt neste sesong.

 

GARRY NUNN TIL AIK

Årets beste poengplukker i GET-ligaen med 62 poeng  og med på Årets Lag, har allerede signert kontrakt med AIK i Allsvenskan hvor han vil spille sammen med en annen kjenning, Èric Castonguay. Vi vil takke Garry for innsatsen, og ønsker han lykke til i AIK!

 

TJ FOSTER TIL SPORT

Også TJ har funnet seg en ny klubb, og vil neste år være å finne i finske Sport som spiller i Liiga. Der vil han spille sammen med William Rapuzzi som spilte for Stavanger Oilers denne sesongen. TJ gjorde som sin rekkekamerat Garry en solid jobb for oss denne sesongen, og med totalt 48 poeng i serien gjorde han seg godt bemerket i årets GET-liga. Vi takker TJ for innsatsen, og sier “onnea Suomessa”!

 

 

Kommentarer

kommentarer