11 feb NY ENERGI MED FUEL OF NORWAY

Det er ikke bare på markedssiden klubben tiltrekker seg nye partnere, men også på det sportslige plan er vi attraktive. Forrige uke signerte nemlig klubben en viktig og strategisk avtale med det Hønefoss-baserte selskapet Fuel of Norway. Selskapet leverer sports- og ernæringsdrikke, og i A-lagsgarderoben var det god stemning da markedsavdelingen overbragte nyheten. Sportslig Leder Nicolay Sørensen velger å uttale følgende:

«Vi er meget glade og fornøyde med at klubben nå endelig har fått til en avtale med en sportsdrikkleverandør, og som i tillegg er lokal. For oss betyr det mye at vi sammen kan øke begges merkevare, noe som gjør meg stolt», sier Sørensen.

848E212A-BBDD-4A86-B61B-A1B212089623

 

Fuel of Norway har allerede en avtale med Ringerike Panthers, og gjennom sitt engasjement med Frisk Asker så kan vi ane at selskapet nå virkelig ønsker å ta grepet om hockeyen i Norge. Vi tok derfor en prat med daglig leder Morten Andresen om hvorfor de har tatt turen over Sollihøgda for å signere en langtidsavtale med Frisk Asker:

«For oss er hockeyen sterk, og med gode referanser fra Ringerike Panthers på hvordan Frisk Asker jobber, så var Frisk Asker den naturlige samarbeidspartneren for oss. Det nærmer seg dessuten sluttspill, og vi ønsker å kunne tilby Frisk Asker de beste mulighetene for å lykkes. Det har jo vært et godt samarbeid mellom Panthers og Frisk gjennom noen år, så hvorfor ikke forsterke dette ytterligere?», sier Andresen.

 

FuelofNorway

 

For å få vite mer om innholdet i avtalen, spurte vi klubbens markedssjef Fredrick Bråten Haugland om hva konkret vi som forbrukere og følgere av klubben vil få tilbake?

«Først og fremst skal vi sammen gi klubbens følgere et litt annet innblikk i kulissene bak, dvs litt mer enn det vi kan se gjennom klubbens instagramkonto på a-lagssiden, og dette er noe vi jobber med å utvikle nå. Noen av våre spillere vil derfor bli ambassadører for Fuel of Norway, så det er bare å vente i spenning, dog er det viktig at alle også følger Fuel of Norway på Instagram», sier markedssjefen.

«På juniorsiden vil vi øke fokuset på ernæring, og muligheter for at de respektive lagene også kan bidra til å forsterke junioravdelingens inntekter», sier prosjektleder Mette Sørensen.

Kontaktperson: Morten Andresen Mobil: 918 34 771 E-post: morten@fuelofnorway.no
Besøksadresse: Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss

Tekst: Fredrick Bråten Haugland
Foto: Terje Christiansen og Fredrick Bråten Haugland

Kommentarer

kommentarer